Opel Corsa Electric

Opel Corsa Electric Private Lease

De beste deal voor een Opel Corsa Electric is momenteel 429,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
ANWB
vanaf € 429,-/maand
Op basis van 72 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij ANWB
Corsa
ANWB
Opel Corsa Electric
BEV 50kWh Yes 5d
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 429,-p/m
Naar ANWB
Corsa
Yourlease
Opel Corsa Electric
Opel Corsa-e Edition
5.000 km/jaar
36 maanden
€ 433,-p/m
Naar Yourlease
Corsa
ANWB
Opel Corsa Electric
BEV 50kWh Edition 5d
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 434,-p/m
Naar ANWB
Corsa
ANWB
Opel Corsa Electric
BEV 50kWh Yes 5d
7.500 km/jaar
72 maanden
€ 440,-p/m
Naar ANWB
Corsa
ANWB
Opel Corsa Electric
BEV 50kWh Edition 5d
7.500 km/jaar
72 maanden
€ 445,-p/m
Naar ANWB

Private lease de Opel Corsa Electric

De Opel Corsa Electric is de volledig elektrisch aangedreven versie van de Opel Corsa. De Corsa Electric is sinds 2019 op de markt en oogt modern. Met een bescheiden basisprijs is de Corsa Electric ook bijzonder geschikt als private lease-auto.

Over de Opel Corsa Electric

Het Duitse Opel is sinds enkele jaren onderdeel van het Franse bedrijf waaronder ook Peugeot en Citroën vallen. De samenwerking heeft ervoor gezorgd dat de vorige wat saai ogende Corsa is vervangen door een strakke, sportieve en stijlvolle compacte auto in het segment van onder meer de Volkswagen Polo en Peugeot 208. Met deze laatste deelt de Corsa ook zijn techniek. Private lease aanbieders van de Opel Corsa Electric zijn onder anderen Nefkens, JustLease en ANWB.

Uitrusting Opel Corsa Electric

De Corsa Electric is standaard ruim uitgerust met zaken als Apple CarPlay en Android Auto, verschillende veiligheidssystemen en airconditioning. Opel biedt daarnaast veel opties aan die hem nog luxer maken. Stoel- en stuurverwarming bijvoorbeeld, of een schuifdak.

Waarom een Opel Corsa Electric private leasen?

Een elektrische auto is nog steeds een stukje duurder dan een auto die op benzine rijdt. De voordelen van rijden op stroom zijn echter groot. Private lease maakt het rijden van een nieuwe elektrische auto voor heel veel mensen bereikbaar. Daar komen alle voordelen van private-leasen bij, zoals het feit dat onderhoud, verzekering en belasting in de prijs zijn meegenomen. Je komt met private lease dus niet snel voor verrassingen te staan. Bekijk al onze elektrische lease deals!

Segment Opel Corsa Electric

Zoals gezegd valt de Opel Corsa Electric in het segment waarin ook de Volkswagen Polo, Toyota Yaris en Hyundai i20 vallen. De Corsa is prettig compact van buiten, maar biedt van binnen aangenaam veel ruimte. Voorin zit je bijzonder ruim en ook achterin kunnen volwassen prima zitten voor korte tot middellange ritten. Voor vakanties naar het buitenland met oudere kinderen of meer dan twee volwassenen is de grotere Opel Astra een betere keuze.

Waarom elektrisch private leasen?

Elektrisch rijden is zowel goed voor het milieu en voor de afhankelijkheid van olie als voor de portemonnee. Vooral wanneer je de Corsa thuis oplaadt, ben je een stuk goedkoper uit. Hoewel het aantal kilometers dat je na een oplaadbeurt kunt rijden nog altijd een stuk kleiner is dan met een benzine-auto, komt de Corsa toch zo’n 300 kilometer ver. Dankzij speciale techniek kan de Corsa extra snel opgeladen worden. Daar komt nog bij dat elektrisch rijden heel comfortabel is: je hoeft niet te schakelen en de motor is doodstil.

Opel Corsa-e sportieve voorzijde

Samenvatting Opel Corsa Electric

  • Compact van buiten, ruim van binnen;
  • Moderne en spannende vormgeving;
  • Elektrische aandrijving is goedkoop per kilometer;
  • Je moet wel wennen aan het beperkte aantal kilometers dat je kunt rijden;