Opel private lease

Opel Astra hatchback en station

Opel is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en degelijkheid. Ook voor private lease zijn de Duitsers gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Opel private lease aanbod.

opel-logo-1
7 resultaten
Opel Corsa

Opel Corsa

vanaf
€ 297,- p/m
Opel Mokka

Opel Mokka

vanaf
€ 399,- p/m
Opel Astra

Opel Astra

vanaf
€ 489,- p/m
Opel Crossland

Opel Crossland

vanaf
€ 510,- p/m
Opel Grandland

Opel Grandland

vanaf
€ 559,- p/m
Opel Combo-e Life

Opel Combo-e Life

vanaf
€ 671,- p/m
Opel Zafira-e Life

Opel Zafira-e Life

vanaf
€ 874,- p/m

Opel private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Opel werd in 1899 opgericht door Adam Opel en is daarmee een van de oudste autofabrikanten wereldwijd. Vanaf 1929 behoorde het bedrijf uit Rüsselsheim tot de General Motors-groep. In 2021 werd Opel een dochteronderneming van de Stellantis-groep. Opel is een populair merk voor private lease.

De Opel Corsa is bijvoorbeeld een enorm populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Opel private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Opel beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Opel. Zo vind je hatchbacks (Corsa en Astra), een stationwagon (Astra), een cross-over (Mokka) en SUV’s (Crossland en Grandland). Ook voor elektrische (Corsa-e en Mokka-e) en plug-in hybride (Astra) auto’s kun je terecht bij Opel.

Elektrische Opel leasen

Opel heeft een aantal elektrische modellen in het assortiment. Daarvan is de Opel Corsa-e de meest populaire. Hieronder een overzicht van alle elektrische Opel lease auto’s:

Aanbieders private lease Opel

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Opel leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Opel leasen of kopen

Kun je het beste een Opel kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Opel private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Opel modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Opel private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de Opel private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Opel moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Opel model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Opel moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Opel private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Opel private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Opel kiezen voor mijn volgende auto?
A: Opel is een merk dat staat voor kwaliteit en degelijkheid. Tevens leunen de Duitsers uit Rüsselsheim op meer dan 120 jaar aan ervaring.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Opel?
A: Je kan al vanaf €299,- per maand een Opel Corsa leasen.