Opel Crossland

Opel Crossland Private Lease

De beste deal voor een Opel Crossland is momenteel 497,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Just Lease
vanaf € 497,-/maand
Op basis van 60 maanden, 12000 km per jaar
Bekijk bij Just Lease
Crossland
Just Lease
Opel Crossland
Opel 1.2 Turbo S&S 81kW Elegance
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 497,-p/m
Naar Just Lease
Crossland
Just Lease
Opel Crossland
Opel 1.2 Turbo S&S 96 kW Elegance auto
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 557,-p/m
Naar Just Lease

Private lease de Opel Crossland

Wanneer je op zoek bent naar een compacte SUV met veel ruimte en modern comfort, is de Opel Crossland zeker het overwegen waard. Deze auto is praktisch ingericht en biedt vele mogelijkheden qua uitrusting. Bovendien kun je de Opel Crossland leasen voor een scherpe prijs. In dit artikel lees je alles over privélease van de Opel Crossland.

Een Opel Crossland private leasen

De Opel Crossland is een populaire keuze onder mensen die op zoek zijn naar een compacte SUV. Dankzij de ruime laadruimte en het moderne design is deze auto perfect voor dagelijks gebruik of langere ritten. Daarnaast biedt Opel verschillende mogelijkheden om de auto aan te passen aan jouw wensen, zoals diverse uitrustingspakketten en accessoires.

Uitrusting Opel Crossland

De basisuitvoering van de Opel Crossland is al erg compleet. Zo beschikt hij standaard over airconditioning, cruise control, led-verlichting en een navigatiesysteem. Wanneer je kiest voor een uitvoering met automatische transmissie, profiteer je ook van handige snufjes als parkeersensoren en een achteruitrijcamera. Natuurlijk kun je de auto nog verder aanpassen door één van de vele opties toe te voegen, zoals metallic lak of extra getinte ramen.

Alternatieven Opel Crossland

Naast de Opel Crossland zijn er natuurlijk nog tal van andere auto’s die geschikt zijn voor privélease. Eén van de alternatieven is de Seat Arona, die eveneens beschikt over veel ruimte en moderne technologieën. Ook de Volkswagen T-Roc is een interessante optie, met zijn sportieve uiterlijk en fijne rijeigenschappen. Welke auto je uiteindelijk kiest, hangt helemaal af van jouw persoonlijke voorkeuren!

Waarom een Opel Crossland private leasen?

Private lease is dé manier om voordelig in een nieuwe (elektrische) auto te rijden. En dat geldt ook voor deze Opel Crossland SUV. Je hoeft namelijk geen aanschafprijs te betalen én onderhoud en wegenbelasting zitten standaard inbegrepen in het maandelijkse bedrag. Zo ben je altijd verzekerd van een vast laag bedrag én hoef je nooit bang te zijn voor onvoorziene kosten. Vergelijk hierboven direct alle deals en vind snel jouw perfecte match!

Samenvatting Opel Crossland

  • Compacte SUV
  • Voordelig te leasen
  • Beschikbaar bij diverse aanbieders, waaronder ANWB en Nefkens.