Audi Q2 e-tron betrapt, maar komt hij naar Nederland?

Audi Q2 e-tron: Audi

Van de Audi Q2 verschijnt een geheel elektrische versie: de Q2 e-tron. Alleen is het nog volledig onduidelijk of hij ook in de Nederlandse showrooms komt te staan.

Audi is bezig met de laatste testen van het nieuwste model in de Q2-familie. In januari kwam de 300 pk sterke Audi SQ2 al op de markt, nu is het de beurt aan de volledig elektrische Q2 e-tron. Waarschijnlijk wordt dit ook de naam van de nieuwe Audi-met-stekker. Alleen komt hij vooralsnog niet naar Europa ...

Actieradius onbekend

De Audi Q2 e-tron staat op het platform van de verlengde Audi Q2, die in China wordt verkocht. In dat land komt de Q2 e-tron dan ook als eerste op de markt. Wat de kansen zijn voor Europa, is moeilijk te zeggen. De Audi Q2 e-tron wijkt uiterlijk weinig af van dat van de 'gewone' Q2: zelfde neus, zelfde achterkant. Het gecamoufleerde prototype heeft geen uitlaatpijpen - niet onlogisch bij een elektrische auto. Wat de actieradius van de Q2 e-tron wordt, is nog in nevelen gehuld.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Audi Q2 e-tron: Audi
Audi Q2 e-tron: Audi
Audi Q2 e-tron: Audi
Audi Q2 e-tron: Audi
Audi Q2 e-tron: Audi
Audi Q2 e-tron: Audi
Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties