Overige

Verslag van een “onvergetelijk weekend”

Verslag van een “onvergetelijk weekend”

Wat hebben we een aanmeldingen gekregen voor het VIP-weekend naar het WTCC. Overweldigend! Maar er kon er maar één de winnaar zijn. En dat was Erno Sloot. Samen met een vriend ging hij in het weekend van 21 mei naar Spa Francorchamps.

Het enthousiasme spat van Erno’s mail af dat hij ons stuurde naar aanleiding van het weekend. Van het persoonlijke telefoontje van Tom Coronel om hem te feliciteren tot aan het in ontvangst nemen van het schitterende TW Steel-horloge is in uitroeptekens in zijn bedankje opgenomen.

Een exclusief kijkje achter de schermen

Erno en zijn vriend werden op Spa Francorchamps ontvangen met VIP-badges en mochten bij het team van Roal Motorsport, waar Tom Coronel voor rijdt, achter de schermen kijken. Toegang tot de pitboxen, een wandeling door de pitlane en de beste plekken tijdens de race hadden we voor Erno geregeld. De kers op de taart vormde de prestatie die Tom wist neer te zetten. ‘Onze’ Tom eindigde op de derde plaats.

Onze dank is groot!

Wij bedanken vanaf onze kant – mede dankzij Erno Sloot - de partijen die dit geweldige weekend mogelijk hebben gemaakt. In het bijzonder Eurosport voor het organiseren van de actie, Roal Motorsport voor het kijkje achter de schermen, TW Steel voor het schitterende horloge, McGregor voor de kleding en natuurlijk Tom Coronel voor de geweldige begeleiding. Maar we danken ook jou voor deelname. De overweldigende belangstelling is voor ons alle reden om dit soort acties vaker te doen. Hou onze Facebook-pagina daarvoor nauwlettend in de gaten.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Verslag van een “onvergetelijk weekend”
Verslag van een “onvergetelijk weekend”
Redactie
Door Redactie

Zoeken