Tesla private lease

tesla-model-y-header

Tesla staat bekend al dé voorloper van elektrisch rijden. Tesla leunt op de meeste ervaring in het segment elektrische auto’s. Ook voor private lease zijn de Amerikanen gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Tesla private lease aanbod.

tesla-logo
4 resultaten
Tesla Model 3

Tesla Model 3

vanaf
€ 579,- p/m
Tesla Model Y

Tesla Model Y

vanaf
€ 606,- p/m
Tesla Model S

Tesla Model S

vanaf
€ 1.645,- p/m
Tesla Model X

Tesla Model X

vanaf
€ 1.778,- p/m

Tesla private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Tesla is een autoproducent die in 2003 in de Verenigde Staten is opgericht. Tesla was het eerste automerk dat zich volledig richtte op volledig elektrische auto’s. Naast auto’s houdt Tesla zich ook bezig met elektriciteitsnetten, energieopslagen en de industrie. Het bedrijf is in de afgelopen tien jaar explosief gegroeid en is een van de toonaangevende partijen op het gebied van elektrische auto’s.

De Tesla Model 3 is bijvoorbeeld een populaire keuze van de Amerikanen. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Tesla private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Tesla beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Tesla. Zo vind je een sedan (Model 3) en een SUV (Model Y) in het aanbod. Ook voor elektrische auto’s (Model 3 en Model Y) kun je terecht bij Tesla.

Elektrische Tesla leasen

Tesla heeft een elektrische model in het assortiment. Hieronder een overzicht van alle elektrische Tesla lease auto’s:

Aanbieders private lease Tesla

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Tesla leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Tesla leasen of kopen

Kun je het beste een Tesla kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Tesla private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Tesla modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Tesla private lease vergelijken

In onze vergelijker vind je gemakkelijk de Tesla private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Tesla moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Tesla model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Tesla moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Tesla private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Opel private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Tesla kiezen voor mijn volgende auto?
A: Tesla is de voorloper op het gebied van elektrisch rijden. Als je een luxere elektrische auto wil is Tesla een goede optie.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Tesla?
A: Je kan vanaf €797,- per maand een Tesla Model Y leasen.