Citroen ë-Berlingo

Citroen ë-Berlingo Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de elektrische Citroën ë-Berlingo

De elektrische Berlingo van Citroën is een comfortabele, geruisloze gezinsauto en een snel opgeladen accu. Benieuwd? Hier lees je wat je moet weten over de ë-Berlingo en vind je de beste private lease aanbiedingen.

Over de elektrische Citroën ë-Berlingo

De ruime gezinsauto van Citroën is fijn bij het instappen met de schuifdeur, ruim voor alle inzittenden en veelzijdig als je veel bagage hebt. Zo klap je de achterstoelen naar voren voor extra laadruimte.

Het interieur heeft comfortabele stoelen en een warmgekleurde sfeer zodat langere ritten aangenaam zijn.

De Citroën ë-Berlingo heeft technologieën aan boord voor veiligheid en gemak zoals een head-up kleurendisplay, afstandsbewaking en bordenherkenning.

Na een half uurtje aan de laadpaal is de accu al voor 80 procent opgeladen. Op een volle batterij kan je 280 kilometer vooruit.

Uitvoeringen van de ë-Berlingo

Met de elektrische Berlingo heb je keuze uit vier verschillende uitvoeringen. Tot de standaarduitrusting horen cruise control, rijstrookwaarschuwing, 16 inch-velgen, bordenherkenning en regeneratief remmen.

Hogere uitvoeringen zijn verrijkt met elektrisch inklapbare spiegels, centrale armsteun voor, dakrelingen, mistlampen voor, multifunctioneel display, Apple CarPlay/Android Auto en parkeersensoren.

De Citroën ë-Berlingo is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, grijs, beige en zwart.

Waarom een Citroën ë-Berlingo met private lease?

Een nieuwe auto uitkiezen is geen makkelijke taak. Je gaat alle specificaties af om een passende auto te vinden. Ook weeg je alle opties af tegen de aanschafprijs, wat vaak een struikelblok is.

Met private leasen hoef je niet flink in de buidel te tasten door je spaargeld op te offeren of een lening aan te gaan. Een nieuwe, elektrische auto als de ë-Berlingo wordt financieel toegankelijker.

Bij private lease staat alles van tevoren vast: het jaarlijkse aantal kilometers, de looptijd en het maandbedrag. Zo sta je nooit voor verrassingen. Je betaalt nog de kosten aan de laadpaal.

Alternatieve modellen

De volledig elektrische Berlingo is de ideale gezinsauto of vervoer voor een vriendenweekend. Dat komt door de schuifdeur, ruime interieur en de grote kofferbakruimte.

Andere elektrische gezinsauto’s zijn de Opel Combo-e Life en Peugeot e-Rifter.

Eventueel interesse in een SUV of crossover? Overweeg dan een Kia e-Niro, Citroën ë-C4 of Hyundai Ioniq 5.

Citroën ë-Berlingo samenvatting

  • 5- of 7-zitter met veel ruimte
  • Grote kofferbak
  • 80% accu in half uurtje
  • 280 km bereik
  • Volledig elektrisch