Opel Combo-e Life

Opel Combo-e Life Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de volledig elektrische Opel Combo-e Life

Opel heeft de Combo-e Life op de markt gebracht als een volledig elektrische stationwagen met veel ruimte voor familie, vrienden en bagage. Benieuwd? Hier lees je wat je moet weten en vind je de beste aanbiedingen voor een private lease.

Over de Opel Combo-e Life

De Combo-e Life is een volledig elektrische stationwagen van het Duitse Opel. Van binnen is het een comfortabele 5-zitter, ideaal voor een gezin of vriendengroep tijdens een weekendje weg.

Met 280 kilometer bereik op een volle accu rijd je zorgeloos door Nederland. Aan de lader is de batterij na dertig minuten alweer op 80 procent.

De elektrische stationwagen is verkrijgbaar in het grijs, blauw, zilver, zwart, donkergrijs, koperbruin en wit.

Waarom de elektrische Opel Combo met private lease?

Een elektrische auto is voordelig, want je betaalt geen wegenbelasting, het is beter voor het milieu en gaat dure brandstofkosten uit de weg. Echter, de aanschafprijs voor een elektrische auto ligt relatief hoger.

Private lease maakt een nieuwe auto toegankelijker. Zo betaal je één vast bedrag per maand voor de Opel Combo-e Life, verzekeringen en onderhoudskosten. Je trekt alleen nog de portemonnee voor het laden.

Opties en functies

De Opel Combo-e Life is een rijk uitgeruste auto met verschillende opties als DAB(+)-systeem, climate control, automatisch grootlicht, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen en 10 inch-infotainmentdisplay.

Alternatieven op de Combo-e Life

De Opel Combo-e Life is een ruime stationwagen voor vijf personen. Dat maakt hem vergelijkbaar met de elektrische Citroën ë-Berlingo en Peugeot e-Rifter.

Opel Combo-e Life in het kort

  • Volledig elektrische stationwagen
  • Comfortabele 5-zitter
  • 280 kilometer bereik
  • Veel bagageruimte