Peugeot e-Rifter

Peugeot e-Rifter Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de volledig elektrische Peugeot e-Rifter

Zoek je naar een auto voor zeven personen? Moet deze volledig elektrisch zijn? Dan zit je goed met de Peugeot e-Rifter. Lees hier meer over deze ruime gezinsauto en vind de beste private lease aanbieding!

Over de Peugeot e-Rifter

De e-Rifter van Peugeot heeft ruimte voor tot wel zeven inzittenden en een volledig elektrische aandrijving. Veel passagiers betekent vaak ook veel bagage en daar weet deze Peugeot raad mee. Afhankelijk van het aantal stoelen en passagiers varieert de bagageruimte van 775 tot wel 3500 liter.

Met 280 kilometer actieradius is deze gezinsauto geschikt voor mooie citytrips en heb je na een half uurtje laden weer een 80 procent volle batterij.

Denk niet dat een gezinsauto alleen maar veilig en vertrouwd is, want de e-Rifter heeft ook een robuust en stoer ontwerp dat iets wegheeft van een SUV.

Peugeot e-Rifter uitvoeringen

De e-Rifter is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen, maar liefst twaalf kleuren en twee formaten. Zo kies je voor een Standard 4,4 meter formaat of een Long-versie van 4,75 meter.

Qua kleuren bestaat het aanbod uit onder andere rood, blauw, wit, geel en zilver.

Met vier uitvoeringen stel je de e-Rifter samen die aan je wensen voldoet. Ga je voor het instapmodel, de Acitve Pack-uitvoering, heb je standaard cruise control, remassistent, rijstrookwaarschuwing, 16 inch-velgen, bandenspanningsmelder en bordenherkenning aan boord.

Ga je voor een van de andere uitvoeringen, dan heb je te kiezen uit parkeersensoren, smartphone-integratie, LED-lichten, mistlampen voor, elektrisch inklapbare spiegels en centrale armsteun voor.

Waarom een e-Rifter met private lease?

Een elektrische auto zoals een e-Rifter is altijd de betere keuze voor het milieu, goedkoper in verbruik dan met fossiele brandstof en toekomstklaar.

Een nieuwe auto kost natuurlijk ook wat. Elektrische auto’s zelfs relatief meer, maar dankzij private lease wordt dit financieel toegankelijker. Zo blijft je spaargeld onaangetast en ga je geen lening aan.

Met private lease betaal je een vast maandbedrag voor een vast aantal jaarlijkse kilometers gedurende een vaste looptijd. Binnen dit bedrag zijn kosten voor onderhoud en verzekeringen inbegrepen. Het enige waar je zelf nog voor betaalt zijn de kosten aan de laadpaal.

Alternatieven e-Rifter

Elektrisch, zeven zitplaatsen, veel bagageruimte en volledig elektrische aandrijving – dat zijn de vakjes die een goed alternatief op de e-Rifter moet aanvinken.

Gelukkig zijn er modellen als de Citroën ë-Berlingo, Opel Combo-e Life, en de Toyota Proace City Verso die aan die criteria voldoen.

Peugeot e-Rifter samenvatting

  • 7-zitter gezinsauto
  • Volledig elektrische MPV
  • Veel kofferbakruimte
  • Groot, robuust ontwerp