Peugeot private lease

Peugeot is een van de meest populaire merken in Europa, ook voor private lease. Peugeot staat bekend om zijn strakke design en kwaliteit. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Peugeot private lease aanbod.

Peugeot-logo
8 resultaten
Peugeot 208

Peugeot 208

vanaf
€ 309,- p/m
Peugeot 2008

Peugeot 2008

vanaf
€ 419,- p/m
Peugeot 308

Peugeot 308

vanaf
€ 439,- p/m
Peugeot 3008

Peugeot 3008

vanaf
€ 549,- p/m
Peugeot 5008

Peugeot 5008

vanaf
€ 559,- p/m
Peugeot 408

Peugeot 408

vanaf
€ 676,- p/m
Peugeot 508

Peugeot 508

vanaf
€ 765,- p/m
Peugeot e-Traveller

Peugeot e-Traveller

vanaf
€ 879,- p/m

Peugeot private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Peugeot is een merk dat niet weg te denken is uit het Nederlandse straatbeeld. Peugeot was in 2021 een van de best verkochte automerken. In onze vergelijker vind je een uitgebreid en divers Peugeot private lease aanbod. Denk bijvoorbeeld aan de iconische Peugeot 208, of SUV-modellen zoals de 2008 en 3008.

De Peugeot 208 is een enorm populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Peugeot private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Peugeot beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Peugeot. Zo vind je hatchbacks (208 en 308), een stationwagon (308), een cross-over (2008) en SUV’s (3008 en 5008). Ook voor elektrische (208 en 2008) en plug-in hybride (3008) auto’s kun je terecht bij Peugeot .

Elektrische Peugeot leasen

Peugeot heeft een aantal elektrische modellen in het assortiment. Daarvan is de Peugeot e-208 de meest populaire. Hieronder een overzicht van alle elektrische Peugeot lease auto’s:

Aanbieders private lease Peugeot

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Peugeot leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Peugeot leasen of kopen

Kun je het beste een Peugeot kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Peugeot private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Peugeot modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Peugeot private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de Peugeot private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Peugeot moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Peugeot model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Peugeot moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Peugeot private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Peugeot private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Peugeot kiezen voor mijn volgende auto?
A: Peugeot is een van de oudste automerken en leunt op enorm veel ervaring. Buiten het strakke design weet je zeker dat je met een Peugeot voor kwaliteit kiest.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Peugeot?
A: Je kan al vanaf €289,- per maand een Peugeot 208 leasen.