Nieuws

​Roze Aston Martin Vanquish Zagato doet pijn aan je ogen

​Roze Aston Martin Vanquish Zagato doet pijn aan je ogen

Een broodje pindakaas met zoute haring, 20 inch velgen onder een Suzuki Celerio en het dragen van een zonnebril in een discotheek; het slaat als een tang op een varken, om over smakeloosheid nog maar te zwijgen. Idem dito als het roze laten spuiten van de exotische en van nature beeldschone Vanquish Zagato Shooting Brake. Dat Aston Martin niet heeft ingegrepen…?!

Ferrari zou al lang van zich hebben laten horen. En hoe! Mogelijk dat ook Aston Martin dat alsnog zal doen nadat deze foto's van een roze exemplaar van haar meest exotische model van 't moment viral gaat, maar vooralsnog krijgt de eigenaar in kwestie de vrije hand.

Sterker, het lijkt erop dat het Britse sportwagenmerk wel kan lachen op de nogal smaakgevoelige combinatie. Het was namelijk niemand minder dan de CEO van Aston Martin, Andy Palmer, die bij toeval de schreeuwerige Vanquish Zagato Shooting Brake ontdekte en 'm vereeuwigde met z'n smartphone. Van een verweer dat het eigenlijk nooit zover had mogen komen is tot dusver geen sprake.
Nee, dan de Italianen. Zij hadden de advocatuur al lang op de dader afgestuurd met het vriendelijk doch zeer dringende verzoek een nieuwe afspraak te maken bij de spuiter. Iets met 'het in bescherming nemen van het intellectuele eigendom'.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
​Roze Aston Martin Vanquish Zagato doet pijn aan je ogen
Redactie
Door Redactie

Zoeken