Alfa Romeo verlaagt de rente! Een Alfa Romeo Tonale rijden voor €325 euro per maand

Nu zakelijk financieren tegen 1,9% rente | Actie loopt t/m 23 september

Alfa Romeo verlaagt de rente! Een Alfa Romeo Tonale rijden voor €325 euro per maand Ontdek meer
Nieuws

Renault maakt Twizy winter-proof

De Renault Twizy was nu niet echt een auto die in alle weersomstandigheden de garage kan verlaten. Als je de optionele deuren al aanvinkte in de optielijst betekende dit alsnog dat de cabine niet volledig was afgesloten. Tot nu.

Toen we de Renault Twizy afgelopen voorjaar op het zonnige Ibiza aan de tand voelden hadden we totaal geen last van het contact met de buitenlucht. Terug in Nederland met de winter voor de deur begint de kou en nattigheid toch echt een probleem te worden voor de elektrische stadsauto. Renault speelt hier nu op in door de Twizy van een volledig afsluitbare ‘deur’ te voorzien. Het systeem – dat volgens Renault binnen 5 minuten en zonder gereedschap te installeren is – bestaat namelijk uit een frame dat je op de bestaande deur klikt. Op dit frame rits je vervolgens een flexibel, transparant raam dat is voorzien van een schuifflap zodat je de deurgreep aan de buitenzijde nog altijd kan bedienen. Misschien niet geschikt voor zware herfststormen maar volgens Renault meer dan afdoende om de inzittende te beschermen tegen het Nederlandse najaarsweer.

In Frankrijk zal deze add-on voor € 349,- in de prijslijsten komen te staan, Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend maar zullen vermoedelijk niet verschillen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken