Volvo private lease

Volvo C40

Volvo is een merk dat bekend staat om zijn comfort en zijn veiligheid. Ook voor private lease zijn de Zweden gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Volvo private lease aanbod.

volvo-logo
10 resultaten
Volvo EX30

Volvo EX30

vanaf
€ 489,- p/m
Volvo XC40

Volvo XC40

vanaf
€ 606,- p/m
Volvo V60

Volvo V60

vanaf
€ 744,- p/m
Volvo EC40

Volvo EC40

vanaf
€ 745,- p/m
Volvo S60

Volvo S60

vanaf
€ 843,- p/m
Volvo XC60

Volvo XC60

vanaf
€ 903,- p/m
Volvo S90

Volvo S90

vanaf
€ 1.130,- p/m
Volvo V90

Volvo V90

vanaf
€ 1.147,- p/m
Volvo EX90

Volvo EX90

vanaf
€ 1.304,- p/m
Volvo XC90

Volvo XC90

vanaf
€ 1.396,- p/m

Volvo private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Volvo is in 1927 in Zweden opgericht. Sinds 2010 maakt Volvo onderdeel uit van de Zhejiang Geely Holding Group uit China. Volvo staat bekend om zijn comfort en zijn vele veiligheidsinnovaties. Daarnaast is het merk uit Göteborg een van de voorlopers van het elektrische rijden.

De Volvo XC40 is momenteel een van de meest populaire Volvo’s. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Volvo private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Volvo beschikbaar in onze vergelijker:

Ook voor elektrische auto’s (XC40 en C40) kun je terecht bij Volvo.

Elektrische Volvo leasen

Volvo heeft een aantal elektrische modellen in het assortiment. Daarvan is de Volvo XC40 de meest populaire. Hieronder een overzicht van alle elektrische Volvo lease auto’s:

Aanbieders private lease Volvo

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Volvo leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Volvo leasen of kopen

Kun je het beste een Volvo kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Volvo private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Volvo modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Volvo private lease vergelijken

In onze vergelijker vind je gemakkelijk de Volvo private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Volvo moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Volvo model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Volvo moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Volvo private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Volvo private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Volvo kiezen voor mijn volgende auto?
A: Volvo staat bekend om zijn comfort en veiligheid. Daarnaast zijn het vaak ruimtelijke auto’s die zeer geschikt zijn voor gezinnen.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Volvo?
A: Je kan vanaf €664,- per maand een Volvo XC40 leasen.