Nissan private lease

Nissan Juke

Nissan is een merk dat voor een relatief betaalbare prijs kwaliteitsvolle en innovatieve auto’s wil afleveren aan consumenten. Ook voor private lease zijn de Japanners gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Nissan private lease aanbod.

4 resultaten
Nissan Leaf

Nissan Leaf

vanaf
€ 505,- p/m
Nissan Juke

Nissan Juke

vanaf
€ 525,- p/m
Nissan Ariya

Nissan Ariya

vanaf
€ 543,- p/m
Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

vanaf
€ 610,- p/m

Nissan private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Nissan werd in 1933 opgericht in Yokohama, Japan. Het merk is een van de grootste autoproducenten ter wereld. Tot 1983 verkocht het merk tevens auto’s onder de naam Datsun. In 1999 werd Renault grootaandeelhouder in het bedrijf, maar nu hebben ze nog 44.5% in handen. Nissan was met de Leaf een van de eerste merken die een volledig elektrische auto naar de consumentenmarkt bracht.

De Nissan Qashqai is een van de meest populaire auto’s van Nissan momenteel. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Nissan private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Nissan beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Nissan. Zo vind je een hatchback (Micra), een cross-over (Juke) en SUV’s (Qashqai en Ariya). Ook voor elektrische (Ariya) en hybride (Juke) auto’s kun je terecht bij Nissan.

Elektrische Nissan leasen

Nissan heeft een elektrische model in het assortiment. Hieronder een overzicht van alle elektrische Nissan lease auto’s:

Aanbieders private lease Nissan

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Nissan leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Nissan leasen of kopen

Kun je het beste een Nissan kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Nissan private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Nissan modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Nissan private lease vergelijken

In onze vergelijker vind je gemakkelijk de Nissan private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Nissan moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Nissan model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Nissan moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Nissan private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Nissan private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Nissan kiezen voor mijn volgende auto?
A: Nissan staat bekend als een merk dat voor een relatief betaalbare prijs kwaliteitsvolle en innovatieve auto’s aflevert.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Nissan?
A: Je kan al vanaf €329,- per maand een Nissan Micra leasen.