Lynk&Co private lease

Lynk&Co is een merk dat tegen een goede prijs uitstekende kwaliteit levert. Dit komt doordat het merk een dochterbedrijf is van Geely, een enorm Chinees autoconcern dat onder andere Volvo en Polestar in zijn portfolio heeft. Ook voor private lease zijn de Zweden gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Lynk&Co private lease aanbod.

Lynk&Co logo in het zwart
1 resultaten
Lynk&Co 01

Lynk&Co 01

vanaf
€ 545,- p/m

Lynk&Co private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand


Lynk&Co, een jong automerk dat in 2016 werd opgericht, is een dochteronderneming van de Chinese autofabrikant Geely. Het merk werd gelanceerd met het doel om de traditionele auto-industrie te verstoren door middel van innovatieve en op deelname gebaseerde mobiliteitsoplossingen. Lynk&Co introduceerde met de 01 zijn eerste model. De 01 is een compacte SUV en onderscheidt zich door zijn focus op connectiviteit, technologie en een naadloze gebruikerservaring.

De Lynk&Co 01 is bijvoorbeeld een enorm populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Lynk&Co private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Lynk&Co beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Lynk&Co. Zo vind je een SUV (01). Ook voor plug-in hybride (01) auto’s kun je terecht bij Lynk&Co.

Aanbieders private lease Lynk&Co

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Lynk&Co leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Lynk&Co leasen of kopen

Kun je het beste een Lynk&Co kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Lynk&Co private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Lynk&Co modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Lynk&Co private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de Lynk&Co private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Lynk&Co moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Lynk&Co model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Lynk&Co moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Lynk&Co private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Lynk&Co private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Lynk&Co kiezen voor mijn volgende auto?
A: Lynk&Co is een relatief nieuw merk, maar maakt deel uit van het grote Geely. Het merk deelt veel techniek met bijvoorbeeld Volvo en Polestar.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Lynk&Co?
A: Je kan al vanaf €549,- per maand een Lynk&Co leasen.