Ford private lease

ford-fiesta-verzameling

Ford is een van de oudste automerken van de wereld en maakt al ruim een eeuw auto’s. Dit is terug te zien in het design en betrouwbaarheid van de Amerikanen. Ford is een populair merk, ook voor private lease. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Ford private lease aanbod.

6 resultaten
Ford Fiesta

Ford Fiesta

vanaf
€ 368,- p/m
Ford Focus

Ford Focus

vanaf
€ 369,- p/m
Ford Puma

Ford Puma

vanaf
€ 375,- p/m
Ford Kuga

Ford Kuga

vanaf
€ 469,- p/m
Ford Explorer

Ford Explorer

vanaf
€ 549,- p/m
Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

vanaf
€ 604,- p/m

Ford private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Ford is een van de oudste en grootste autoproducenten wereldwijd. Henry Ford richtte het bedrijf in 1903 op in de Verenigde Staten. De Amerikanen hebben een aantal iconische auto’s gebouwd zoals de Ford Fiesta en Focus. De auto’s van Ford staan voor kwaliteit en zijn niet voor niets geliefd.

De Ford Puma is bijvoorbeeld een enorm populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Ford private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Ford beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Ford. Zo vind je hatchbacks (Fiesta en Focus), een stationwagon (Focus), een cross-over (EcoSport) en SUV’s (Puma en Kuga). Ook voor plug-in hybride auto’s (Kuga) kun je terecht bij Ford.

Aanbieders private lease Ford

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Ford leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Ford leasen of kopen

Kun je het beste een Ford kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Ford private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Ford modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Ford private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de Ford private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Ford moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Ford model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Ford moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Ford private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Ford private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Ford kiezen voor mijn volgende auto?
A: Ford is een van de oudste autoproducten van de wereld en leunt op ruim een eeuw aan ervaring. Ford bouwt betrouwbare en kwaliteitsauto’s.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Ford?
A: Je kan al vanaf €338,- per maand een Ford Fiesta leasen.