Fiat private lease

fiat-new-500e

Fiat is een merk dat bekend staat om zijn design en uitstraling. Ook voor private lease zijn de Italianen gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Fiat private lease aanbod.

5 resultaten
Fiat 500

Fiat 500

vanaf
€ 269,- p/m
Fiat 500C

Fiat 500C

vanaf
€ 319,- p/m
Fiat Panda

Fiat Panda

vanaf
€ 321,- p/m
Fiat 600

Fiat 600

vanaf
€ 449,- p/m
Fiat 500X

Fiat 500X

vanaf
€ 538,- p/m

Fiat private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Fiat werd in 1899 opgericht in Turijn. De naam is een acroniem voor Fabbrica Italiana Automobili Torino. Fiat staat in de top 5 van oudste autoproducenten ter wereld. In 2014 vormde Fiat samen met Chrysler FCA (Fiat Chrysler Automobiles), waarna ze zich later als FCA aan Stellantis voegde.

De Fiat 500 is een van de meest populaire Fiats van het moment. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Fiat private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Fiat beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Fiat. Zo vind je hatchbacks (500, Panda), een cabriolet (500c) en een SUV (600e). Ook voor elektrische auto’s (500 en 600e) kun je terecht bij Fiat.

Elektrische Fiat leasen

Fiat heeft twee elektrische modellen in het assortiment, namelijk de Fiat 500e en de Fiat 600e. De Fiat 500e is zelfs uitgeroepen tot beste elektrische auto van 2022. Hieronder een overzicht van alle elektrische Fiat lease auto’s:

Aanbieders private lease Fiat

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Fiat leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Fiat leasen of kopen

Kun je het beste een Fiat kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Fiat private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Fiat modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Fiat private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de Fiat private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Fiat moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Fiat model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Fiat moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Fiat private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Fiat private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Fiat kiezen voor mijn volgende auto?
A: Fiat is een merk dat staat voor design en stijl. In een Fiat val je altijd op door de klasse en het uiterlijk van de auto.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Fiat?
A: Je kan al vanaf €259,- per maand een Fiat 500 leasen.