Fiat Panda

Fiat Panda Private Lease

De beste deal voor een Fiat Panda is momenteel 321,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Athlon
vanaf € 321,-/maand
Op basis van 72 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij Athlon
Panda
Athlon
Fiat Panda
1.0 Hybrid 70 Urban 5D 51kW
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 321,-p/m
Naar Athlon
Panda
Broekhuis Private Lease
Fiat Panda
1.0 mhev urban 70pk
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 369,-p/m
Naar Broekhuis Private Lease

Private lease de Fiat Panda

De Fiat Panda is een hippe, compacte auto met alles wat je nodig hebt aan boord. De Italiaanse stadsauto is een populair model, ook in Nederland, en heeft genoeg opties om ‘m helemaal naar jouw smaak samen te stellen!

Een Fiat Panda private leasen

De Fiat Panda is een compacte auto uit het A-segment. Hij is sinds 2003 op de markt en tot op de dag van vandaag erg populair. Dankzij zijn kleine formaat is deze auto makkelijk te parkeren in de stad. Bovendien is hij licht, waardoor je weinig brandstof verbruikt. Ideaal dus als je vaak in de stad rijdt of korte ritten maakt.

De Fiat Panda heeft verschillende opties en functies, maar is altijd compact en wendbaar.

Uitrusting Fiat Panda

Hoewel de Fiat Panda basic uitgerust is, mist hij niks wat je dagelijks nodig hebt. Zo heeft hij standaard airconditioning, centrale vergrendeling met afstandsbediening en een multimediasysteem met Apple CarPlay, Android Auto en Bluetooth-verbinding aan boord.

Ook op het gebied van veiligheid is de Panda prima uitgerust met onder andere elektronische stabiliteitsregeling (ESC), bandenspanning en controlesysteem (TPMS) en airbags.

Heb je meer nodig? Neem dan de Garmin-upgrade met navigatie, stoere dakrails, 15 inch-velgen met Garmin-accenten, oranje sierlijsten en Garmin-stoelbekleding.

Alternatieven Fiat Panda

De Fiat Panda is een compacte stadsauto met een fijne uitrusting en bediening. Daardoor is hij vergelijkbaar met modellen als de Fiat 500, Volkswagen Polo en Renault Clio.

Waarom een Fiat Panda private leasen?

Private Lease is dé manier om voordelig in een nieuwe auto te rijden. Je weet precies wat je maandelijks kwijt bent en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele onvoorziene kosten.

Bovendien zitten de kosten voor verzekering, belasting en onderhoud in je vaste maandbedrag verwerkt. Zo kan jij zorgeloos rondrijden in een gloednieuwe Fiat Panda!

Samenvatting Fiat Panda

  • Compacte stadsauto
  • Comfortabel en wendbaar
  • Goede basisuitrusting
  • Geschikt als eerste auto