DS private lease

ds-4-header

DS is een merk dat gaat voor een sportieve en luxueuze uitstraling. Daarmee leunt het op de bekende kwaliteit van Citroën, maar probeert het een beetje extra te leveren. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het DS private lease aanbod.

ds-logo
4 resultaten
DS 3

DS 3

vanaf
€ 524,- p/m
DS 4

DS 4

vanaf
€ 624,- p/m
DS 7

DS 7

vanaf
€ 729,- p/m
DS 9

DS 9

vanaf
€ 1.024,- p/m

DS private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

DS Automobiles ontstond in 2015 als afsplitsing van Citroën. DS wil zich onderscheiden van Citroën door voor een sportieve en luxueuze uitstraling te gaan. Het bedrijf valt net zoals zijn moederbedrijf onder Stellantis.

De DS 3 Crossback is bijvoorbeeld een populaire keuze van het merk. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

DS private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van DS beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van DS. Zo vind je een hatchback (4), een cross-over (3 Crossback), een SUV (DS 7 Crossback) en een sedan (9). Ook voor elektrische (3 Crossback E-Tense) en plug-in hybride (4, 7 Crossback en 9) auto’s kun je terecht bij DS.

Elektrische DS leasen

DS heeft een elektrische model in het assortiment. Hieronder een overzicht van alle elektrische DS lease auto’s:

Aanbieders private lease DS

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een DS leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

DS leasen of kopen

Kun je het beste een DS kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

DS private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat DS modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

DS private lease vergelijken

In onze vergelijker vind je gemakkelijk de DS private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe DS moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het DS model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je DS moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over DS private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over DS private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een DS kiezen voor mijn volgende auto?
A: DS staat bekend als een merk dat voor een sportieve en luxueuze uitstraling gaat.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een DS?
A: Je kan al vanaf €489,- per maand een DS 3 Crossback leasen.