Dacia private lease

Aanbod Dacia

Dacia staat bekend als budgetmerk. Dat wil echter niet zeggen dat je geen kwaliteit krijgt bij de Roemenen. Het aanbod van Dacia heeft een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Dacia private lease aanbod.

dacia-logo
5 resultaten
Dacia Sandero

Dacia Sandero

vanaf
€ 324,- p/m
Dacia Spring

Dacia Spring

vanaf
€ 331,- p/m
Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

vanaf
€ 374,- p/m
Dacia Jogger

Dacia Jogger

vanaf
€ 409,- p/m
Dacia Duster

Dacia Duster

vanaf
€ 492,- p/m

Dacia private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Dacia werd in 1966 opgericht in Roemenië. De naam Dacia is een verwijzing naar het oude Dacië, wat het huidige Roemenië en Moldavië is. Vanaf 1999 behoorde de fabriek volledig tot de Franse Renault-groep. Dacia staat erom bekend dat het auto’s aanbiedt voor een scherpe prijs, zonder in te leveren op de kwaliteit.

De Dacia Spring is bijvoorbeeld een enorm populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Dacia private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Dacia beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Dacia. Zo vind je een hatchback (Sandero), een cross-over (Spring), een MPV (Jogger) en een SUV (Duster). Ook voor elektrische auto’s (Spring) kun je terecht bij Dacia.

Elektrische Dacia leasen

Dacia heeft met de Dacia Spring een elektrische model in het assortiment. De Spring is een van de voorlopers van elektrisch rijden en probeert elektrische auto’s betaalbaar te maken voor de consument. Hieronder een overzicht van alle elektrische Dacia lease auto’s:

Aanbieders private lease Dacia

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Dacia leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Dacia leasen of kopen

Kun je het beste een Dacia kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Dacia private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Dacia modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Dacia private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de Dacia private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Dacia moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Dacia model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Dacia moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Dacia private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Dacia private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Dacia kiezen voor mijn volgende auto?
A: Dacia is een merk dat veel auto biedt voor een scherpe prijs.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Dacia?
A: Je kan al vanaf €309,- per maand een Dacia Sandero leasen.