Citroen ë-Spacetourer

Citroen ë-Spacetourer Private Lease

De beste deal voor een Citroen ë-Spacetourer is momenteel 881,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Just Lease
vanaf € 881,-/maand
Op basis van 60 maanden, 12000 km per jaar
Bekijk bij Just Lease
ë-Spacetourer
Just Lease
Citroen ë-Spacetourer
Citroën EV 50 kWH 136pk L2
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 881,-p/m
Naar Just Lease
ë-Spacetourer
Just Lease
Citroen ë-Spacetourer
Citroën EV 50 kWH 136pk L3
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 903,-p/m
Naar Just Lease
ë-Spacetourer
Just Lease
Citroen ë-Spacetourer
Citroën EV 75 kWH 136pk L2
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 982,-p/m
Naar Just Lease
ë-Spacetourer
Just Lease
Citroen ë-Spacetourer
Citroën EV 75 kWH 136pk L3
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 1.012,-p/m
Naar Just Lease

Elektrische Citroën ë-Spacetourer met private lease

Op zoek naar een gezinsauto met ruimte voor negen, elektrische aandrijving en een degelijk rijbereik? Dan ben je tevreden met de Citroën ë-Spacetourer. Lees hier meer over deze MPV en vind een passende private lease aanbieding.

Over

De Citroën ë-Spacetourer is de volledig elektrische versie van de Franse minibus. Hij is ruim en veelzijdig van binnen met negen verstelbare en comfortabele stoelen.

Met een rijbereik tot 230 kilometer is hij ideaal voor citytrips of lange roadtrips. Even opladen? Vind een snellaadpaal en zie de batterij na een klein halfuurtje alweer op 80 procent.

De ë-Spacetourer leent zich uitstekend als alledaagse gezinsauto, maar ook betrouwbaar vervoer voor familie en vrienden.

Waarom een ë-Spacetourer private leasen?

Een nieuwe auto is altijd spannend. Wat voor model zoek je? Welke kleur moet ‘ie zijn? Hoeveel kilometers denk je te gaan maken? Maar vooral: hoeveel ben je bereid uit te geven?

Bij het kopen van een auto hoest je in een keer de aankoopsom op of neem je een lening. Zeker bij elektrische auto’s die relatief meer kosten.

Met private lease wordt een ë-Spacetourer toegankelijker. Zo betaal je één maandbedrag met kosten voor onderhoud en verzekeringen inbegrepen. Ook weet je vooraf precies hoeveel kilometers je per jaar kan maken en komen er geen verrassende kosten bij. Het enige dat niet inbegrepen zit zijn de kosten aan de laadpaal.

Opties en uitvoeringen

Deze elektrische minibus is verkrijgbaar in drie formaten: 4,60 m (XS), 4,95 m (M) en 5,30 m (XL). Alle drie hebben ruimte voor negen en schuifdeuren aan beide kanten.

Bij het samenstellen kies je uit de kleuren zwart, beige, bruin, zilver, grijs en wit. Ook zijn er de Business en Business Lounge uitvoering, waarvan de laatste uitgerust is met grotere 17 inch-velgen, Apple CarPlay, centrale armsteun achter en elektrisch inklapbare spiegels.

Wat betreft veiligheid zijn er twee pakketten met nuttige extra’s als adaptive cruise control, automatische rem, rijstrookbewaking, bordenherkenning en bestuurdersmonitoring.

Alternatieven

De ë-Spacetourer is een volledig elektrische minibus met ruimte voor negen.

Ben je benieuwd naar alternatieve modellen? Neem dan een kijkje bij auto’s als de Peugeot e-Traveller, Opel Zafira e-Life en Mercedes-Benz EQV.

Zijn zeven stoelen ook goed? Overweeg dan een Opel Combo e-Life, Citroën ë-Berlingo of Peugeot e-Rifter.

Hoogtepunten

  • Volledig elektrische minibus
  • Ruime, comfortabele 9-zitter
  • Drie formaten: XS, M en XL
  • Tot 230 kilometer actieradius
  • Snel opgeladen