BMW private lease

BMW X1 aanbod

BMW is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, luxe en prestaties. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het BMW private lease aanbod.

bmw-logo
15 resultaten
BMW 1 Serie

BMW 1 Serie

vanaf
€ 543,- p/m
BMW 2 Serie

BMW 2 Serie

vanaf
€ 549,- p/m
BMW iX1

BMW iX1

vanaf
€ 576,- p/m
BMW iX2

BMW iX2

vanaf
€ 599,- p/m
BMW X2

BMW X2

vanaf
€ 699,- p/m
BMW X1

BMW X1

vanaf
€ 709,- p/m
BMW 3 Serie

BMW 3 Serie

vanaf
€ 719,- p/m
BMW iX3

BMW iX3

vanaf
€ 871,- p/m
BMW X3

BMW X3

vanaf
€ 899,- p/m
BMW 5 Serie

BMW 5 Serie

vanaf
€ 1.015,- p/m
BMW Z4

BMW Z4

vanaf
€ 1.125,- p/m
BMW iX

BMW iX

vanaf
€ 1.293,- p/m
BMW X4

BMW X4

vanaf
€ 1.380,- p/m
BMW X5

BMW X5

vanaf
€ 1.652,- p/m
BMW i7

BMW i7

vanaf
€ 1.866,- p/m

BMW private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

BMW werd in 1913 opgericht door Karl Rapp en Gustav Otto in München. De naam is een acroniem voor Bayerische Motoren Werke. BMW is een luxemerk dat kwaliteit en sportieve prestaties samenbrengt in zijn auto’s.

De BMW X1 is bijvoorbeeld een populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

BMW private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van BMW beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van BMW. Zo vind je een MPV (2 Serie), een stationwagon (3 Serie), sedans (3 Serie, i4) en SUV’s (X1, iX1, X3, iX3). Ook voor plug-in hybride auto’s (2 Serie en 3 Serie) kun je terecht bij BMW.

Elektrische BMW leasen

BMW heeft een aantal elektrisch modellen in het assortiment. Hieronder een overzicht van alle elektrische BMW lease auto’s:

Aanbieders private lease BMW

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een BMW leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

BMW leasen of kopen

Kun je het beste een BMW kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

BMW private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat BMW modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

BMW private lease vergelijken

In onze vergelijker vind je gemakkelijk de BMW private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe BMW moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het BMW model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je BMW moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over BMW private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over BMW private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een BMW kiezen voor mijn volgende auto?
A: BMW staat bekend als een merk dat luxe en sportieve prestaties samenbrengt.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een BMW?
A: Je kan vanaf €514,- per maand een BMW 1 Serie leasen.