Win geweldige prijzen! Op 1 juni verandert Autowereld.com in Autoreview.nl

Win geweldige prijzen! Op 1 juni verandert Autowereld.com in Autoreview.nl

Autowereld.com krijgt op 1 juni een nieuwe naam: Autoreview.nl. En om dat te vieren, geven we vanaf die datum een week lang geweldige prijzen weg. We leggen je later meer daarover uit. Eerst vertellen we je over onze naamswijziging. 

Wat er voor jou verandert

Eigenlijk helemaal niets, op de naam www.autoreview.nl en het rood-witte kleurschema na. De redactie van autowereld.com bestaat namelijk uit precies dezelfde mensen als de redactie van autoreview.nl. Alle onderwerpen waarover jij graag leest op autowereld.com, komen ook op de nieuwe website weer aan bod. Een eerste review van nieuwe auto’s, spionagefoto’s, tests: je hoeft ook op autoreview.nl niets te missen.

Wat verbetert er?

Als je autowereld.com het afgelopen jaar gevolgd hebt, zul je hebben gemerkt dat er nieuwe verhalen zijn gepubliceerd: veel meer eerste reviews, actieradius-tests van elektrische auto’s en vergelijkende tests. Die hebben we kunnen maken dankzij het automagazine Auto Review.

Auto Review staat bekend om zijn uitgebreide autotests. Ons testteam voert bijna elke week een vergelijkende test uit, zowel op het circuit als op de openbare weg. Geen nattevingerwerk dus, maar onomstotelijke meetresultaten. Als bezoeker van onze site profiteer je zo én van de snelheid van het web, én van de grondigheid van ons magazine. Deze wisselwerking zal de komende tijd alleen maar sterker worden.

Tip
Viaplay aanbieding: bekijk Formule 1 met 20% korting
Viaplay aanbieding: bekijk Formule 1 met 20% korting

Abonneer je nu en start met streamen van sport, films en series

Wie is Auto Review?

Auto Review is hét blad voor autoliefhebbers in Nederland en Vlaanderen. We staan bekend om onze uitvoerige en diepgaande vergelijkende tests. Elke editie komen meer dan 25 auto’s aan bod. De Opel van de buurman die elke dag voorbijrijdt, maar ook de nieuwste Tesla of bijzondere Ferrari. We slaan geen merk en geen model over. Keiharde feiten worden afgewisseld met de leukste weetjes van alle nieuwe modellen.

Bavo Galama heeft een eigen rubriek in Auto Review, waarin hij elke maand het land intrekt voor bijzondere auto-evenementen. Uiteraard bespreken we ook het laatste autonieuws, hebben we aandacht voor lifestyle en reizen we (zodra het weer mag) de wereld over om de mooiste reportages te maken.

Houd je van auto’s en lees je graag, dan moet je Auto Review hebben. Zowel online als op papier.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Jaap Peters
Door Jaap Peters

Van oudsher concentreert zijn autoliefde zich op groot, comfortabel en Frans, maar rijdt nu naar tevredenheid een youngtimer uit Zuid-Duitsland. Ziet vol bewondering hoe de Koreaanse automerken de wereld op z'n kop zetten en snapt nog steeds niet waarom Formule 1 een sport is. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties