Zeekr private lease

Zeekr 001 grijs

Zeekr is een Chinees merk dat net zoals vrijwel alle merken uit het land enkel elektrische auto’s op de markt brengt. Zeekr richt zich op het premiumsegment. Daarbij bieden de Chinezen hun auto’s ook aan voor private lease. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Zeekr private lease aanbod.

Zeekr logo zwart
2 resultaten
Zeekr X

Zeekr X

vanaf
€ 454,- p/m
Zeekr 001

Zeekr 001

vanaf
€ 774,- p/m

Zeekr private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Zeekr is een relatief nieuw Chinees merk dat in 2021 werd opgericht. Het is een zusterbedrijf van het enorme autoconcern Geely. Het eerste model van Zeekr was dan ook origineel een concept car van concerngenoot Lynk&Co. Ook het logo van Zeekr lijkt verdacht veel op die van Lynk&Co. Zeekr focust zich niet zoals veel andere Chinese merken op budgetauto’s, maar juist op het luxesegment. Het wil daarin de strijd aangaan met de gerenommeerde merken.

De Zeekr X is bijvoorbeeld een enorm populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Zeekr private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Zeekr beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Zeekt. Zo vind je een suv (X) en een stationwagon (001). Ook voor elektrische auto’s (X en 001) kun je terecht bij Zeekr.

Aanbieders private lease Zeekr

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Zeekr leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Zeekr leasen of kopen

Kun je het beste een Zeekr kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Zeekr private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Zeekr modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Zeekr private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de Zeekr private lease deal die het beste bij jou past. Je hoeft enkel een Zeekr-model te kiezen en je kan leasen!

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden en hoe lang de contractduur moet zijn. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Zeekr private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Zeekr private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Zeekr kiezen voor mijn volgende auto?
A: Zeekr biedt voor een relatief scherpe prijs luxueuze elektrische auto’s aan.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Zeekr?
A: Je kan al vanaf €629,- per maand een Zeekr X leasen