Xpeng private lease

Xpeng G9 suv

Xpeng is een Chinees merk dat net zoals vrijwel alle merken uit het land enkel elektrische auto’s op de markt brengt. Daarbij bieden de Chinezen hun auto’s ook aan voor private lease. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Xpeng private lease aanbod.

Xpeng logo zwart
3 resultaten
Xpeng G6

Xpeng G6

vanaf
€ 669,- p/m
Xpeng P7

Xpeng P7

vanaf
€ 684,- p/m
Xpeng G9

Xpeng G9

vanaf
€ 789,- p/m

Xpeng private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Xpeng is een Chinees merk in 2014 in Guangzhou werd opgericht. Het merk produceert enkel elektrische auto’s. Xpeng wil met zijn modellen de strijd aangaan met de gevestigde orde in het segment, zoals bijvoorbeeld Tesla. Dit doen de Chinezen onder andere met de P7, een elektrische sedan met de Tesla Model 3 in het vizier.

De Xpeng P7 is bijvoorbeeld een enorm populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Xpeng private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Xpeng beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Xpeng. Zo vind je een sedan (P7) en een SUV (G9). Ook voor elektrische auto’s (P7 en G9) kun je terecht bij Xpeng.

Aanbieders private lease Xpeng

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Xpeng leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Xpeng leasen of kopen

Kun je het beste een Xpeng kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Xpeng private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Xpeng modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Xpeng private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de Xpeng private lease deal die het beste bij jou past. Je hoeft enkel een Xpeng-model te kiezen en je kan leasen!

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden en hoe lang de contractduur moet zijn. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Xpeng private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Xpeng private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Xpeng kiezen voor mijn volgende auto?
A: Xpeng bouwt elektrische auto’s die rijk zijn uitgerust.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Xpeng?
A: Je kan al vanaf €699,- per maand een Xpeng P7 leasen