Smart private lease

smart-fortwo-header

Smart is een merk dat bekend staat om zijn rijk uitgeruste compacte auto’s. Ook voor private lease zijn de Duitsers gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Smart private lease aanbod.

smart-logo
2 resultaten
Smart #3

Smart #3

vanaf
€ 427,- p/m
Smart #1

Smart #1

vanaf
€ 483,- p/m

Smart private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Smart is in 1994 opgericht door autoproducent Daimler AG. Een jaar eerder begon bij Mercedes-Benz het idee om een compacte stadsauto te ontwikkelen onder een nieuwe merknaam. Een samenwerking met Swatch werd gevonden waarna de productie begon. Smart staat bekend om zijn compacte auto’s die door de link met Daimler rijk en luxe zijn uitgerust.

De Smart #1 is bijvoorbeeld een enorm populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Smart private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Smart beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Smart. Zo vind je een hatchback (ForTwo) en een SUV (#1). Ook voor elektrische auto’s (ForTwo en #1) kun je terecht bij Smart.

Elektrische Smart leasen

Smart heeft een elektrisch model in het assortiment. Hieronder een overzicht van alle elektrische Smart lease auto’s:

Aanbieders private lease Smart

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Smart leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Smart leasen of kopen

Kun je het beste een Smart kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Smart private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Smart modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Smart private lease vergelijken

In onze vergelijker vind je gemakkelijk de Smart private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Smart moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Smart model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Smart moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Smart private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Smart private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Smart kiezen voor mijn volgende auto?
A: Smart is een merk dat bekend staat om zijn compacte auto’s die rijk uitgerust zijn. Dit komt mede omdat Daimler eigenaar is van Smart.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Smart?
A: Je kan al vanaf €584,- per maand een Smart #1 leasen.