Mini Cooper

Mini Cooper Private Lease

De beste deal voor een Mini Cooper is momenteel 419,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
ANWB
vanaf € 419,-/maand
Op basis van 72 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij ANWB
Mini
ANWB
Mini Electric
E 3d
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 419,-p/m
Naar ANWB
Mini
ANWB
Mini Electric
E 3d
7.500 km/jaar
72 maanden
€ 432,-p/m
Naar ANWB
Mini
ANWB
Mini Electric
E 3d
10.000 km/jaar
72 maanden
€ 445,-p/m
Naar ANWB
Mini
ANWB
Mini Electric
SE 3d
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 449,-p/m
Naar ANWB
Mini
ANWB
Mini Electric
E 3d
5.000 km/jaar
60 maanden
€ 459,-p/m
Naar ANWB

Private lease de volledig elektrische Mini

De Mini, wie kent ‘m nog niet? Hij is hoogwaardig afgewerkt van binnen en direct herkenbaar van buiten. Dit is de volledig elektrische versie van de hippe stadsauto. Geïnteresseerd? Hier lees je wat je moet weten en vind je de beste private lease deals voor de elektrische Mini.

Over de elektrische Mini

De Mini is er al sinds 1959, maar het hippe model waar we vandaag de dag mee bekend zijn is er sinds 2001 toen BMW het merk onder zijn vleugels nam.

De volledig elektrisch aangedreven versie van de nieuwe Mini is een vierzitter met een rijbereik tot wel 234 kilometer.

Vooral het design is onderscheidend; de unieke patronen en kleuren op de velgen komen als moderne accenten terug in het dashboard binnen. Om het helemaal af te maken is de elektrische Mini verkrijgbaar in zes kleuren: grijs, wit, rood, groen, antraciet en zwart. Die combineer je met een van de zeven kleuropties voor het dak.

Ga je een weekendje weg met z’n tweeën of heb je gewoon meer bagageruimte nodig? Dan klap je de achterste stoelen naar voren voor 731 liter kofferbakruimte.

Mini uitvoeringen

De elektrische Mini is rijkelijk uitgerust en verkrijgbaar in maar liefst elf uitvoeringen.

Standaard is de Mini voorzien van lichtmetalen velgen (16″), multifunctioneel touchscreen, DAB-radio, getint glas en gescheiden airco.

De hogere uitvoeringen geven je toegang tot opties als grotere velgen (17″), stemherkenning, centrale armsteun en op afstand bedienbare climate control.

Waarom een Mini met private lease?

Je bent op zoek naar een nieuwe auto en in het bijzonder een elektrische. Wanneer je weet welke functies belangrijk voor je zijn en hoeveel je uit wil geven is de keuze sneller gemaakt. Echter, vaak is de prijs een struikelblok omdat het een grote hap uit je spaargeld neemt of je aanzet tot financiering met een lening.

Private lease maakt een nieuwe elektrische auto toegankelijker. Je betaalt namelijk één behapbaar bedrag per maand voor de auto, verzekeringen en onderhoud. Het enige waar je voor betaalt, is het opladen.

Alternatieven voor de elektrische Mini

De elektrische Mini is een compacte stadsauto. Dat maakt hem een goed alternatief op auto’s zoals de Fiat 500e, Smart ForTwo en Renault Twingo E-Tech.

Mini in het kort

  • Elektrische, compacte stadsauto
  • Iconisch en hoogwaardig ontwerp
  • Vier zitplaatsen
  • Tot 234 km bereik
Mini Electric in het verkeer