Renault Twingo E-Tech

Renault Twingo E-Tech Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de volledig elektrische Renault Twingo E-Tech

De Renault Twingo is een compacte stadsauto uit het A-segment en de volledig elektrische uitvoering van de bekende Twingo. Ben jij geïnteresseerd in deze auto met een vrolijk en veelzijdig ontwerp? Hier lees je wat je moet weten.

Over de elektrische Renault Twingo

De bekende Renault Twingo heeft een modern uiterlijk, ruim interieur en slim ingerichte opbergvakjes voor van alles.

Het dashboard is strak en compact ontworpen en heeft mooie accenten. Alle knopjes zitten voor je gemak dicht en overzichtelijk bij elkaar.

Wanneer je je telefoon verbindt via Android Auto of Apple CarPlay bedien je deze via het multimediasysteem. Die ligt binnen handbereik en op stuurhoogte.

Renault Twingo E-Tech Uitvoeringen

De elektrische Renault Twingo is verkrijgbaar in de uitvoeringen Authentic, Equilibre, Techno en Urban Night. Daarnaast kies je uit een van de volgende lakkleuren: zwart, oranje, grijs, wit, lichtgrijs, rood, geel en blauw.

Met het instapmodel, de Authentic, heb je standaard smartphone-ondersteuning, een bandenspanningsindicator en spoiler.

Afhankelijk van de gekozen uitvoering krijgt de Renault Twingo e-Tech er leuke extra’s bij als parkeersensoren, cruise control, navigatiesystemen, klimaatcontrole met afstandsbediening, airco, grotere (16″) velgen en chromen accenten.

Liever een benzineauto? Bekijk dan eens de Renault Twingo met verbrandingsmotor.

Waarom de elektrische Renault Twingo met private lease?

Elektrisch rijden is aantrekkelijk door voordelen als goedkope “brandstof”, minder impact op het milieu en minder onderhoud. Zoals bij iedere nieuwe auto, elektrisch of niet, weegt de prijs nog altijd mee. Die neemt een grote hap uit je spaargeld of wordt betaald met een lening.

Met private lease wordt een nieuwe auto financieel toegankelijker. Voor een vast bedrag per maand gebruik je de auto en zijn verzekeringen, belastingen en onderhoud inbegrepen. Het enige waar je los nog voor betaalt zijn de minuten aan de laadpaal.

Renault Twingo E-Tech segment

De Twingo is een bekende uit het A-segment dat bestaat uit de kleinste stadsauto’s. Deze auto’s maken optimaal gebruik van de ruimte binnen voor alle vier of vijf inzittenden.

Strikt elektrisch genomen zijn de Smart ForTwo, Fiat 500e en Opel Corsa-e vergelijkbare modellen. Neem je ook een kijkje bij auto’s met een verbrandingsmotor, dan zijn de Citroën C1, en Volkswagen Up het overwegen waard.

Elektrische Renault Twingo samenvatting

  • Compacte stadsauto;
  • Veel verschillende kleuren;
  • Leuke extra’s in duurdere uitvoeringen;
  • En volledig elektrisch.
Elektrische Renault Twingo