Aiways private lease

aiways-u5-header

Aiways is een relatief nieuw merk dat staat voor elektrificatie en kwaliteit. Ook voor private lease zijn de Chinezen gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Aiways private lease aanbod.

aiways-logo

Er zijn geen aanbiedingen gevonden voor de combinatie van filters die je hebt gekozen.

Bekijk hier alle .

Aiways private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Aiways is een relatief nieuw Chinees automerk dat in 2017 werd opgericht. De Chinezen richten zich volledig op elektrische auto’s. Met de U5 bracht Aiways zijn eerste model op de markt. In korte tijd heeft het bedrijf een wereldwijd dealernetwerk opgebouwd.

De Aiways U5 is bijvoorbeeld een enorm populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Aiways private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Aiways beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Aiways. Zo vind je een cross-over (U5). Ook voor elektrische auto’s (U5) kun je terecht bij Aiways.

Elektrische Aiways leasen

Aiways heeft een elektrisch model in het assortiment. Hieronder een overzicht van alle elektrische Aiways lease auto’s:

Aanbieders private lease Aiways

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Aiways leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Aiways leasen of kopen

Kun je het beste een Aiways kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Aiways private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Aiways modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Aiways private lease vergelijken

In onze vergelijker vind je gemakkelijk de Aiways private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Aiways moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Aiways model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Aiways moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Aiways private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Aiways private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Aiways kiezen voor mijn volgende auto?
A: Aiways is een relatief nieuw merk dat staat voor kwaliteit en elektrificatie. Wanneer je elektrisch wil rijden is Aiways een goede optie.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Aiways?
A: Je kan al vanaf €629,- per maand een Aiways U5 leasen.