Exclusieve Spyker fiets

Spyker heeft in samenwerking met fietsfabrikant Koga een exclusieve Spyker-fiets ontworpen. De fiets is gemaakt van high-tech materialen en geheel in de look en feel van het Nederlandse automerk.

De fiets is in alle opzichten zeer exclusief. Niet alleen door de oplage van slechts 50 stuks, maar ook het design is exclusief en opvallend te noemen. Er is duidelijk inspiratie opgedaan bij de Spyker auto´s. De Aeroblade wielen zijn gelijk aan die van de Spyker automobielen. De fiets dankt tevens zijn naam aan de wielen: Aeroblade. Verder zijn de handvaten en het zadel bekleed met leer. De spatborden zijn van aluminium en carbon en de voorvork is van aluminium. Verder heeft Koga titanium gebruikt. Het logo van Spyker is op diverse plaatsen terug te zien.

Genummerde oplage
De Aeroblade telt 14 versnellingen. Optioneel kunnen gewone wielen worden gemonteerd. Standaard monteert Koga de Aeroblade wielen. De fiets weegt 12,8 kg en is gericht op snelheid. Elke Aeroblade wordt speciaal voor de klant gebouwd. Een uniek nummer geeft de exclusiviteit aan.

Prijzig
Fietsfabrikant Koga gaat de 50 exemplaren van de Aeroblade geheel met de hand bouwen. Geinteresseerden kunnen terecht bij Koga- en Spyker-dealers of rechtstreeks bij de auto- of fietsfabrikant. De verkoopprijs is vastgesteld op een bedrag van maar liefst 10.500 euro.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties