Bezoek een autofabriek!

Een dag als autoliefhebbers onder elkaar. Lekker kletsen over brullende pk's en bloedmooie bolides en tegelijkertijd ook een rondleiding krijgen door een autofabriek met aansluitend een bezoek aan een museum. Lijkt je dat wat? Ga dan met ons mee op fabrieksbezoek!

Wij doen graag wat extra's voor jou als bezoeker van Autoreview.nl. En dat is dan ook de achterliggende reden van het organiseren van deze dag. Maar bovendien vinden we het ook gewoon leuk om onze bezoeker te leren kennen en jou de mogelijkheid te geven om de redacteuren achter Autoreview.nl nader te leren kennen. 

“Een geweldige dag met autoliefhebbers onder elkaar!”

Persoonlijke rondleiding

Het eerste uitje dat wij organiseren is een bezoek aan de Audi-fabriek in Brussel. Daar worden de A1 en A1 Sportback geproduceerd en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Elk jaar begroeten ze bij Audi in Brussel vele autoliefhebbers voor een rondleiding. Speciaal voor ons is er op 20 maart een persoonlijke gids aanwezig die ons tijdens een 2 uur durende rondleiding de fabriek laat zien. We wandelen van de door robots gedomineerde carrosseriehal naar de montageafdeling waar vele mensenhanden de A1 tot het laatste onderdeeltje in elkaar schroeven.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Volledig verzorgd programma

Om er een leuk dagprogramma van te maken hebben wij een bus gereserveerd die op drie plaatsen in het land je op kan pikken. In de bus is uitgebreid de mogelijkheid om ons als redactie aan een vragenvuur te onderwerpen en gezellig over auto's en Autoreview.nl te praten. Bij aankomst in Brussel zullen we de fabriek bezoeken daarna staat er een geweldige 3-gangenlunch voor ons klaar waarna we met een goed gevulde buik doorrijden naar Autoworld waar we dit geweldige automuseum kunnen bezoeken. We eindigen de dag in stijl met een hapje en een drankje om rond 16.15 uur weer in de bus terug te stappen.

Het programma

07.00 uur vertrek vanuit Zwolle
08.30 uur aankomst opstapplaats Utrecht
09.30 uur aankomst opstapplaats Venlo
10.45 uur aankomst Audi-fabriek
11.00 uur start rondleiding met diverse hoogtepunten
13.00 uur einde rondleiding
13.10 uur uitgebreide 3-gangenlunch
14.00 uur vertrek Autoworld (automuseum)
14:20 uur aankomst Autoworld
15.45 uur borrel
16.15 uur vertrek naar Nederland (met stops in Venlo en Utrecht)
20.00 uur aankomst Zwolle

Ga je mee?

We organiseren deze dag samen met Fabrieksuitje.nl. Wil je mee? Opgeven kan op fabrieksuitje.nl. De kosten van deze volledig verzorgde dag bedragen 95 euro per persoon.


Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties