Nieuws

Prijzen Audi RS6 Avant en RS7 Sportback bekend

Prijzen Audi RS6 Avant en RS7 Sportback bekend

Audi prijst zich rijk. Na de plug-in hybrideversies van de A6 en A8 eerder deze week, wordt nu bekend gemaakt wat je betaalt voor de RS6 Avant en RS7 Sportback. Nog even je schouders eronder voor je eindejaarsbonus!

Over de technische specificaties en prestatiecijfers van de RS6 Avant en RS7 Sportback, hebben we je eerder al uitgebreid verteld. Om je geheugen even op te frissen: beide auto's hebben 4,0-liter V8 met 600 pk en 800 Nm, die assistentie krijgt van 48-volt mild hybrid technologie. Genoeg voor een begrensde topsnelheid van 250 km/h en een honderdsprint in 3,6 seconden.

RS6 Avant en RS7 Sportback nu te bestellen

Wat we je eerder - in het jaar dat Audi's RS-label 25 jaar bestaat - nog niet konden vertellen, is de prijs van beide snelle Audi's. Welnu: deze bedragen hebben we nu ook voor je. De Audi RS6 Avant heeft een prijs van 184.360 euro, de Audi RS7 Sportback gaat voor 188.200 euro van de hand. Nu aan je baas vragen of hij je eindejaarsuitkering een maandje eerder kan overmaken. En mocht die dertiende maand niet toereikend zijn, dan volstaat de vernieuwde RS4 Avant misschien.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijzen Audi RS6 Avant en RS7 Sportback bekend
Prijzen Audi RS6 Avant en RS7 Sportback bekend
Igor Stuifzand
Door Igor Stuifzand

Zoeken