SsangYong Korando e-Motion

SsangYong Korando e-Motion Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de volledig elektrische SsangYong Korando e-Motion

De Korando e-Motion is de volledig elektrische versie van SsangYong’s SUV. Hij is ruim van binnen, sportief van buiten en heeft een korte laadtijd. Geïnteresseerd? Hier vind je de beste private lease deals voor de Korando e-Motion en lees je wat je moet weten.

Over de Korando e-Motion

De Korando e-Motion van SsangYong is een volledig elektrische SUV van Zuid-Koreaanse makelij. Qua design is hij voorzien van sportieve blauwe accenten in de koplampen en achterbumper.

Met slimme technologieën als afstandsbewaking aan boord is het veilig en gecontroleerd rijden onderweg. Maak je een lange rit? Geen zorgen, want deze SsangYong is na ongeveer een halfuurtje weer voor 80 procent vol.

Waarom een Korando e-Motion met private lease?

Een elektrische is voordelig. Zo betaal je geen wegenbelasting, maak je een milieubewuste keus en ben je beter uit wat betreft brandstofkosten. Echter, is een elektrische auto ook relatief duurder dan vergelijkbare benzine- en dieselauto’s.

Private leasen maakt een nieuwe auto als de Korando toegankelijker. Je betaalt namelijk één vast bedrag, voor een vaste looptijd met alles behalve laadkosten inbegrepen. Dat maakt een nieuwe auto makkelijker dan met een lening of een flinke hap uit je spaargeld.

SsangYong Korando e-Motion uitvoeringen

De elektrische Korando is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: zwart, blauw, wit, grijs en rood.

Bij het samenstellen heb je keuze uit drie uitvoeringen genaamd Bronze, Platinum en Titanium. De eerste is het instapmodel en is uitgerust met smartkaart, cruise control, rijstrookwaarschuwing, 17 inch-velgen bordenherkenning en dakrelingen.

Hogere uitvoeringen omvatten een navigatiesysteem, parkeersensoren, inhaalsensor en luxe afwerking.

Alternatieven

De Korando is een ruime SUV met ruimte voor vijf en een elektrische aandrijving. Andere auto’s in dat rijtje zijn de Skoda Enyaq iV, Kia e-Niro, Hyundai Kona Electric en Opel Mokka-e.

Korando e-Motion in het kort

  • Volledig elektrische SUV
  • Sportieve blauwe accenten
  • Groot van formaat
  • Veilige sensoren aan boord
  • Snel geladen