Skoda Octavia

Skoda Octavia Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de Skoda Octavia

De Skoda Octavia is een ruime, comfortabele auto en een geschikte gezinsauto. Zeker als je op reis gaat met alle bagage. Ook heb je fijne functies als cruise control aan boord voor veiligheid en gemak in het verkeer. Benieuwd? Lees hier meer en vind een passende private lease deal.

Een Skoda Octavia private leasen

De Škoda Octavia is een ruime en zeer complete auto. Het design is tijdloos en sportief tegelijkertijd. Bovendien beschikt de auto over vele praktische opties die jouw leven makkelijker maken. Denk hierbij aan parkeersensoren, cruise control en adaptieve verlichting.

De Škoda Octavia is ook leverbaar met geavanceerde veiligheidssystemen zoals blind spot detectie, lane assist en front assist.

Uitrusting Skoda Octavia

De standaard uitrusting van de Škoda Octavia is al zeer compleet. Zo beschikt de auto over 16 inch lichtmetalen velgen, airconditioning, led-verlichting en een audiosysteem met aux-aansluiting en usb-poort. Daarnaast kun je kiezen voor diverse opties om jouw auto nog meer naar wens te maken. Denk hierbij aan navigatie, panoramadak of metallic lak.

Alternatieven Skoda Octavia

Ben je ook benieuwd naar alternatieven voor de Skoda Octavia? Denk dan aan een Kia ProCeed, Audi A3 of Volkswagen Golf.

Waarom een Skoda Octavia private leasen?

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand. Zo rijd je een gloednieuwe Skoda Octavia zonder je zorgen te maken over een lening of het in één keer betalen van de aankoopsom. Het leasebedrag omvat niet alleen het gebruik van de auto, maar ook de kosten voor onderhoud, verzekering en belasting.

Samenvatting Skoda Octavia

  • Complete auto
  • Geschikt als gezinsauto
  • Comfortabel en ruim
  • Leuke keuze aan opties