Seat Ibiza

Seat Ibiza Private Lease

De beste deal voor een Seat Ibiza is momenteel 329,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
XLeasy
vanaf € 329,-/maand
Op basis van 60 maanden, 10000 km per jaar
Bekijk bij XLeasy
Ibiza
XLeasy
Seat Ibiza
Pure Red
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 329,-p/m
Naar XLeasy
Ibiza
XLeasy
Seat Ibiza
Pure Red
10.000 km/jaar
48 maanden
€ 346,-p/m
Naar XLeasy
Ibiza
ANWB
Seat Ibiza
1.0 MPI Reference 5d
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 349,-p/m
Naar ANWB
Ibiza
XLeasy
Seat Ibiza
Pure Red
15.000 km/jaar
60 maanden
€ 353,-p/m
Naar XLeasy
Ibiza
ANWB
Seat Ibiza
1.0 MPI Reference 5d
7.500 km/jaar
72 maanden
€ 360,-p/m
Naar ANWB

Private lease de Seat Ibiza

Het is een klein en compact model, maar toch vind je in de Seat Ibiza alles wat je nodig hebt. Of je nu een stadsauto wilt of een auto voor langere ritten, met deze auto ben je altijd goed. De zithouding is erg prettig en ook het design is van hoogwaardige kwaliteit.

Een Seat Ibiza private leasen

De Seat Ibiza werd al in 1985 op de markt gebracht door de Spanjaarden, waardoor het model kan leunen op ruim 35 jaar ervaring. Wanneer je kiest voor een Seat Ibiza private lease, profiteer je van een aantal fijne extra’s. Denk bijvoorbeeld aan airconditioning, cruise control en een navigatiesysteem. Deze zijn standaard inbegrepen, waardoor je altijd op comfortabele wijze kunt reizen.

Uitrusting Seat Ibiza

Alle Seat Ibizas zijn standaard voorzien van airconditioning, cruise control en led-verlichting. Ook zitten er veiligheidsvoorzieningen op, zoals front assist met noodremfunctie en automatische vergrendeling van de deuren bij snelheid. Als je kiest voor de FR-uitvoering krijg je ook sportieve details, zoals 17 inch lichtmetalen velgen en sportstoelen.

Alternatieven Seat Ibiza lease

Wil je liever een andere auto private leasen? Dan hebben we goed nieuws, want er zijn genoeg alternatieven! Bekijk bijvoorbeeld eens de Renault Clio, Peugeot 208 of Volkswagen Polo.

Waarom een Seat Ibiza private leasen?

Als je op zoek bent naar een complete en betaalbare auto, dan is een Seat Ibiza private lease dé perfecte keuze voor jou! Je hebt namelijk alle gemakken van thuis ter beschikking tijdens het autorijden. Bovendien hoeft je je geen zorgen te maken over onderhoudskosten of verzekering, want dat zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Kortom: met een Seat Ibiza private lease ben je verzekerd van veel rijplezier!

Samenvatting Seat Ibiza

  • Rijke uitrusting
  • Compact maar toch ruim
  • Sportieve look