Polestar private lease

Polestar Vloot

Polestar is een merk dat voor elektrificatie gaat met een premium kwaliteit. Ook voor private lease zijn de Zweden gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Polestar private lease aanbod.

polestar-logo-2022
3 resultaten
Polestar 2

Polestar 2

vanaf
€ 614,- p/m
Polestar 4

Polestar 4

vanaf
€ 839,- p/m
Polestar 3

Polestar 3

vanaf
€ 1.325,- p/m

Polestar private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Polestar is een Zweedse autofabrikant die in 1996 werd opgericht. Polestar begon als performancemerk van Volvo. Het nam welbekende Volvo’s onder handen waardoor zij klaar werden gemaakt voor het circuit. In 2017 ging Polestar op eigen benen staan en ging het verder als premiummerk dat elektrische auto’s op de markt brengt. De eerste auto die Polestar uitbracht was de Polestar 1, waarna snel de Polestar 2 volgde. De Polestar 3, 4 en 5 worden de komende tijd uitgebracht door de Zweden.

De Polestar 2 is bijvoorbeeld een populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Polestar private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Polestar beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Polestar. Zo vind je een hatchback (2). Ook voor elektrische auto’s (2) kun je terecht bij Polestar.

Elektrische Polestar leasen

Polestar heeft een elektrisch model in het assortiment. Hieronder een overzicht van alle elektrische Polestar lease auto’s:

Aanbieders private lease Polestar

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Polestar leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Polestar leasen of kopen

Kun je het beste een Polestar kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Polestar private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Polestar modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Polestar private lease vergelijken

In onze vergelijker vind je gemakkelijk de Polestar private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Polestar moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Polestar model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Polestar moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Polestar private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Polestar private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Polestar kiezen voor mijn volgende auto?
A: Polestar staat bekend als een premium merk dat voor elektrificatie staat. Als je een elektrische auto wil is Polestar dus een goede optie.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Polestar?
A: Je kan al vanaf €684,- per maand een Polestar 2 leasen.