NIO private lease

NIO ET7

NIO is een Chinees merk dat zich specialiseert in elektrische auto’s. Dat doet het merk in het premiumsegment, waarin NIO de strijd aan wil gaan met de gevestigde orde. Ook voor private lease zijn de Chinezen gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het NIO private lease aanbod.

Logo van NIO in zwart-wit
4 resultaten
NIO ET5

NIO ET5

vanaf
€ 849,- p/m
NIO EL6

NIO EL6

vanaf
€ 1.095,- p/m
NIO ET7

NIO ET7

vanaf
€ 1.153,- p/m
NIO EL7

NIO EL7

vanaf
€ 1.431,- p/m

NIO private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

NIO is een Chinees automerk dat in 2014 werd opgericht. Het bedrijf is vooral bekend om zijn elektrische voertuigen en innovatieve technologieën. NIO werd al snel een pionier op het gebied van elektrische mobiliteit in China en won aan populariteit met zijn eerste volumemodel – de NIO ES8 – een luxe elektrische SUV. In 2022 kwam het bedrijf ook naar Nederland, met de NIO ET5, ET7 en EL7. Het bedrijf staat bekend om zijn focus op hoogwaardige technologie en batterijprestaties, en heeft een uitgebreid netwerk van batterijwisselstations opgezet om de oplaadtijd van elektrische voertuigen te verminderen. Dit is tevens het Unique Selling Point van NIO.

De NIO ET5 is bijvoorbeeld een enorm populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

NIO private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van NIO beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van NIO. Zo vind je een sedan (ET5). Ook voor elektrische auto’s (ET5) kun je terecht bij NIO.

Aanbieders private lease NIO

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een NIO leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

NIO leasen of kopen

Kun je het beste een NIO kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

NIO private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat NIO modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

NIO private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de NIO private lease deal die het beste bij jou past. Je hoeft enkel een NIO-model te kiezen en je kan leasen!

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden en hoe lang de contractduur moet zijn. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over NIO private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over NIO private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een NIO kiezen voor mijn volgende auto?
A: NIO is een leidend merk als het gaat om elektrische auto’s in het premiumsegment.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een NIO?
A: Je kan al vanaf €899,- per maand een NIO ET5 leasen.