Honda e

Honda e Private Lease

De beste deal voor een Honda e is momenteel 484,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
ANWB
vanaf € 484,-/maand
Op basis van 72 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij ANWB
e
ANWB
Honda e
Advance 16" 113 kW 5d
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 484,-p/m
Naar ANWB
e
ANWB
Honda e
Advance 17'' 113 kW 5d
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 489,-p/m
Naar ANWB
e
ANWB
Honda e
Advance 16" 113 kW 5d
7.500 km/jaar
72 maanden
€ 499,-p/m
Naar ANWB
e
ANWB
Honda e
Advance 17'' 113 kW 5d
7.500 km/jaar
72 maanden
€ 504,-p/m
Naar ANWB
e
ANWB
Honda e
Advance 16" 113 kW 5d
10.000 km/jaar
72 maanden
€ 514,-p/m
Naar ANWB

Private lease de volledig elektrische Honda e

De Honda e is een volledig elektrische stadsauto van de Japanse fabrikant. De compacte hatchback heeft vijf deuren en ruimte voor vier. Ben jij benieuwd naar de Honda e en de beste private lease deal? Lees dan hieronder verder.

Over de Honda e

De Honda e is een compacte stadsauto en rijdt volledig op elektriciteit. Van buiten herken je de auto meteen aan zijn ronde lampen aan de voor en achter. De ingang voor de lader bevindt zich in het midden van de motorkap zodat je er van beide kanten bij kan.

Uitrusting Honda e

Standaard is de Honda e voorzien van led-koplampen, vijf deuren, cruise control en een groot instrumentenpaneel gecombineerd met een infotainmentsysteem.

Met de Advance-uitvoering krijgt de Honda e er een verwarmd stuur, parkeerassistent en een heleboel sensoren bij. Zo rijd je veilig weg uit een parkeervak en verander je verzekerd van rijstrook op de snelweg.

Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in zwart, wit, grijs, blauw en geel.

Het interieur van de volledig elektrische Honda e

Waarom de Honda e met private lease?

De Honda e is een volledig elektrische stadsauto met alle voordelen van het elektrisch rijden: laden is goedkoper dan tanken, je betaalt geen motorrijtuigenbelasting en draagt bij aan het milieu.

Hoewel er nu meer modellen bij zijn gekomen is elektrisch rijden nog aan de prijzige kant. Private leasen maakt elektrisch rijden financieel toegankelijker, omdat je geen lening afsluit voor de volledige aanschafprijs. Wat je wel betaalt, is een vast bedrag per maand voor een vaste periode waarbij je niet voor verrassingen komt te staan. Kosten voor verzekering en onderhoud zijn hierin namelijk opgenomen. Jij betaalt alleen nog aan de laadpaal.

Segment Honda e

De Honda e is een kleine stadsauto en valt in het C-segment. Andere elektrische modellen uit hetzelfde segment zijn de Opel Corsa-e en Renault Zoe.

Samenvatting Honda e

  • Groot bereik en snelle optrek;
  • Snel opgeladen;
  • Geen schadelijke uitstoot;
  • Volledig elektrisch.