Renault Zoe

Renault Zoe Private Lease

De beste deal voor een Renault Zoe is momenteel 552,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Just Lease
vanaf € 552,-/maand
Op basis van 60 maanden, 12000 km per jaar
Bekijk bij Just Lease
Zoe
Just Lease
Renault Zoe
Renault R110 Equilibre
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 552,-p/m
Naar Just Lease
Zoe
Just Lease
Renault Zoe
Renault R135 Evolution
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 580,-p/m
Naar Just Lease
Zoe
Just Lease
Renault Zoe
Renault R135 Iconic
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 608,-p/m
Naar Just Lease

Private lease de volledig elektrische Renault Zoe

De Renault Zoe is een volledig elektrische stadsauto die meer ruimte te bieden heeft dan Renault’s Twingo. Daarnaast beschikt hij over een actieradius van tot wel 395 kilometer. Ben jij geïnteresseerd in deze Franse stadsauto? Lees dan wat je moet weten en hoe je de beste leaseprijs vindt!

Over de Renault Zoe

De stadsauto van Renault is vlot, modern en sportief, maar vooral uitstekend voor alledaags gebruik. Hij kan binnen een halfuurtje weer vooruit op een volle accu met een bereik van 395 kilometer.

De compacte 5-deurs stadsauto heeft plaats voor vijf en genoeg ruimte voor boodschappen en weekendtassen.

Renault Zoe uitvoeringen

De volledig elektrische Renault Zoe is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: Life, Limited en Intens. Alle uitvoeringen bieden keuze uit 9 kleuren waaronder zwart, wit, rood en blauw.

Standaard is de Zoe uitgerust met een cruise control (en snelheidsbegrenzer), regensensoren en opent, sluit en start hij zonder sleutel.

De Limited-uitvoering voegt daar elektronisch gestuurde airco, parkeersensoren en een 7 inch-navigatiesysteem aan toe.

Ga je voor de Intens-editie, dan rijd je in de Renault Zoe met achteruitrijcamera, dodehoeksensoren en veilige noodrem bij potentiële aanrijdingen.

Waarom de Renault Zoe met private lease?

Elektriciteit is goedkoper dan fossiele brandstoffen en ook beter voor het milieu. Er zitten veel voordelen aan het elektrisch rijden, maar in de meeste gevallen ligt het prijskaartje van een elektrische auto relatief hoger.

Private leasen biedt hierin een uitweg. Zo hoef je een elektrische auto niet te kopen om elektrisch te rijden. Met private lease betaal je een vast bedrag per maand voor een vaste periode met vaste kilometers per jaar. Alles is vooraf bekend en inbegrepen, zodat je niet voor verborgen kosten komt te staan. Het enige waar je zelf nog voor betaalt, is het vullen van je accu aan de laadpaal.

Renault ZOE interieur met deuren open

Renault Zoe segment

De Renault Zoe is een stadsauto uit het B-segment. Daardoor is het makkelijker inparkeren, maar meer ruimte van binnen dan de kleinste auto’s uit een segment lager. De Zoe heeft genoeg ruimte voor vijf, is 5-deurs en volledig elektrisch.

Bekende auto’s uit het B-segment zijn de Hyundai i20, Opel Corsa en Renault Clio. Andere elektrische modellen uit dit segment zijn de Opel Corsa-e en Peugeot e-208.

Samenvatting Renault Zoe

  • 5-deurs;
  • Volledig elektrisch;
  • Ruimte voor vijf;
  • Veel kleur.