BMW Z4

BMW Z4 Private Lease

De beste deal voor een BMW Z4 is momenteel 1146,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Just Lease
vanaf € 1.146,-/maand
Op basis van 60 maanden, 12000 km per jaar
Bekijk bij Just Lease
Z4
Just Lease
BMW Z4
BMW sDrive20iA
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 1.146,-p/m
Naar Just Lease
Z4
Just Lease
BMW Z4
BMW sDrive30iA
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 1.240,-p/m
Naar Just Lease
Z4
Just Lease
BMW Z4
BMW M40iA
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 1.662,-p/m
Naar Just Lease

Private lease de BMW Z4

Deze auto heeft een unieke uitstraling die sportief, elegant en krachtig is. De auto heeft een lage snelheidswegligging door zijn lage zwaartepunt. Hierdoor voelt deze BMW aan als een raceauto, maar is hij toch geschikt voor dagelijks gebruik. De BMW Z4 is een luxe en krachtige auto, maar ook zeer comfortabel.

Een BMW Z4 private leasen

De BMW Z4 is een tweedeurs cabriolet met verharde kap. De Z4 is een sportieve cabriolet die zich onderscheidt door zijn krachtige motor en zijn uitstekende rijeigenschappen. Ook is hij verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van basic tot sportief. In onze vergelijker vind je de beste BMW Z4 lease aanbiedingen.

Uitrusting BMW Z4

De BMW Z4 is standaard uitgerust met onder andere een 8-traps automaat, lederen bekleding, sportstoelen en een navigatiesysteem. Ook is hij voorzien van verschillende veiligheidssystemen, zoals een automatische noodrem en een rollover protection system. Daarnaast heeft de Z4 ook een aantal opties, zoals een sportpakket, een premium audio-systeem en adaptieve cruise control. Je kunt de Z4 helemaal aanpassen aan jouw wensen.

Alternatieven BMW Z4 lease

Bent u op zoek naar een andere sportieve auto? Neem dan eens een kijkje bij de pagina van Toyota GR Supra of Jaguar F-type . Wanneer u iets minder budget heeft, dan raden we de Volkswagen Golf GTI aan.

Waarom een BMW Z4 private leasen?

Private lease is een populaire manier van autorijden. Het is namelijk een budgetvriendelijke manier om in een nieuwe auto te rijden. Bij private lease betaal je maandelijks een vast bedrag, waarmee je onder andere wegenbelasting, verzekering en onderhoud voor de auto betaalt. Wil je in een nieuwe cabriolet rijden zonder dat je daar een groot bedrag voor neer hoeft te tellen? Dan is private lease van de BMW Z4 de ideale oplossing. Vergelijk de beste lease aanbiedingen in onze vergelijker!

Samenvatting BMW Z4

  • Uitstekende wegligging
  • Rijk uitgeruste cabriolet
  • Sportieve look