Toyota GR Supra

Toyota GR Supra Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de Toyota GR Supra

Wanneer je een sportieve auto zoekt die toch ook geschikt is voor dagelijks gebruik, dan is de Toyota GR Supra een uitstekende keuze. Deze Japanse heeft in korte tijd al bewezen dat hij zijn belofte waarmaakt. Dankzij het fraaie design, de krachtige motor en het hoge comfortniveau is de Toyota GR Supra uitermate geschikt voor private lease.

Een Toyota GR Supra private leasen

De Toyota GR Supra is ontwikkeld in samenwerking met BMW. Zoals je misschien wel weet, maken die Duitsers al jarenlang prachtige sportwagens. Die kennis en ervaring heeft Toyota gebruikt bij het ontwerp van deze auto. Het resultaat? Een ware belevenis om in te rijden! Natuurlijk moet je daarvoor wel wat (extra) geld neertellen, want de prijs van deze auto ligt iets hoger dan die van andere modellen in hetzelfde segment.

Uitrusting Toyota GR Supra

De standaarduitvoering van de Toyota GR Supra is al zeer compleet. Zo beschikt de auto onder andere over led-koplampen, 18 inch lichtmetalen velgen, sportstoelen, keyless entry & start, cruise control, navigatie en een geluidssysteem met 8 speakers. Mocht je toch nog wat extra’s willen, dan kun je kiezen voor één van de aantrekkelijke opties.

Alternatieven Toyota GR Supra lease

De Toyota GR Supra is een sportieve tweedeurs coupé. Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief, dan is de BMW 2 serie misschien een optie. De BMW Z4 is ook een sportieve tweedeurs en is een alternatief voor een coupé.

Waarom een Toyota GR Supra private leasen?

Heb jij altijd al in een stoere sportwagen willen rijden? Dan is de Toyota GR Supra absoluut iets voor jou! Met dit model ben je verzekerd van veel plezier tijdens het rijden én een uniek design dat niemand anders heeft. Ook fijn: je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoudskosten, want die zitten bij een privélease contract vaak al inbegrepen.

Samenvatting Toyota GR Supra

  • Tweezitter
  • Sportieve cabrio
  • Uniek uiterlijk