Audi A1 Sportback-epic exclusief voor Nederland

Audi laat de nieuwe A1 Sportback los in vier uitvoeringen waaronder exclusief voor Nederland de 'epic'.

Ook presenteert Audi een A1 Sportback edition one. Het design is Audi ten voeten uit. In het interieur valt het digitale instrumentarium op. Audi levert de A1 Sportback als 30 TFSI met 116 pk motor. Een handgeschakelde zesbak is standaard, de zeventraps S tronic automaat is een optie. Een 25 TFSI 95 pk sterke instapmotor volgt later dit jaar. De vanafprijs van die uitvoering wordt dan bekend.

A1 Sportback epic

De A1 Sportback epic heeft de 'advanced exterieur-line', aangevuld met epic-features zoals cruise control, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur, middenarmsteun voor, het connectivity-pakket, navigatievoorbereiding, Audi virtual cockpit, 17 inch lichtmetalen wielen en parkeersensoren achter. Prijs vanaf 29.695 euro.

A1 edition one

Tijdelijk is er een edition one. Het is hele complete uitvoering op basis van de S line. Die versie is herkenbaar aan zwarte Audi-ringen op de achterportieren, contrasterende lak voor het dak en 18 inch lichtmetalen wielen. Verder onder meer led-koplampen, connectivity-pakket, cruise control en een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur en dat vanaf 36.895 euro. Half november staat de A1 Sportback bij de Audi-dealers.
Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties