Subaru XV

Subaru XV Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de Subaru XV

Met dit krachtige model heeft Subaru een ware terreinbeul in handen. De auto is voorzien van de krachtige 2.0 boxer-motor met symmetrische all wheel drive. Dit maakt deze SUV niet alleen sterk op het wegdek, maar ook zeer wendbaar. Deze auto staat ook bekend als de Subaru Crosstrek. Bekijk alle Subaru XV private lease deals in onze vergelijker!

Een Subaru XV private leasen

Doordat de auto voorzien is van vele opties die je comfort bieden, is een Subaru XV private lease een prima keuze. Denk aan stoelverwarming, cruise control, parkeersensoren en keyless entry. Ook is er ruimte genoeg voor alle passagiers en hun bagage. Zoals je van een Subaru gewend bent, is de kwaliteit van het interieur uitzonderlijk hoog en is er veel aandacht besteed aan de veiligheid.

Uitrusting Subaru XV

De XV komt standaard met veel opties, waaronder een 6,5 inch touchscreen, verschillende veiligheidssystemen, airconditioning en een audio-installatie. De XV is beschikbaar in 10 kleuren, waaronder zwart, wit, grijs en blauw. Je kan de XV helemaal aanpassen aan jouw smaak, met verschillende soorten bekleding en interieurafwerking. Beschikbare uitvoeringen:

  • Pure
  • Luxury
  • Premium

Alternatieven Subaru XV lease

Toch op zoek naar een alternatief voor de Subaru XV binnen private lease? Binnen dit segment vallen onder andere de Honda CR-V, de Toyota RAV4 en de VW Tiguan. Alle drie zijn zeer populaire SUV’s met veel ruimte en verschillende opties.

Waarom een Subaru XV private leasen?

Met zijn unieke design, hoge kwaliteit en uitgebreide uitrusting is de Subaru XV de perfecte auto voor liefhebbers van avontuur. Private lease is daarbij een ideale keuze: je betaalt maandelijks een vast bedrag en hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud of verzekeringen.

Samenvatting Subaru XV

  • Rijk uitgerust
  • Uniek design
  • All wheel drive