Subaru Outback

Subaru Outback Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de Subaru Outback

Een auto die zowel ruimtelijk als comfortabel is, maar ook nog eens zeer veelzijdig? Dat is de Subaru Outback. Dit model staat bekend om zijn krachtige prestaties en uitstekende wegligging. Kortom: de ideale auto voor mensen die van avontuur houden! Kijk voor de beste Subaru Outback private lease deals in onze vergelijker.

Een Subaru Outback private leasen

De Subaru Outback is een ruime SUV met 5 deuren. Subaru is een Japanse autoproducent, die bekend staat om de productie van robuuste en stevige auto’s. De Outback is daar geen uitzondering op. De auto is geschikt voor zowel korte als lange ritten. De auto is uitgerust met een automaat en beschikt over veel opties voor extra comfort. Denk hierbij aan Keyless-access en een 11,6 inch scherm met Apple Carplay & Android Auto. Ook is de auto voorzien van een achteruitrijcamera en parkeersensoren. De Subaru Outback is een auto die je met een gerust hart kunt leasen.

Uitrusting Subaru Outback

De basisuitrusting van de Subaru Outback is al erg compleet, maar er zijn ook diverse opties mogelijk. Denk hierbij aan extra veiligheidsvoorzieningen, een satellietnavigatiesysteem of een entertainmentpakket. De Outback is verkrijgbaar in de uitvoeringen:

  • Comfort
  • Field
  • Premium

Alternatieven Subaru Outback lease

Binnen dit segment zijn er vele alternatieven voor de Subaru Outback. Denk hierbij aan de Volvo V60, de Audi A4 Avant of de BMW 3 Serie. Allemaal auto’s die qua uitrusting en ruimte niet veel onderdoen voor de Outback. Ook zijn er vele SUV’s die een goed alternatief zijn, denk hierbij aan de Volvo XC60, de Audi Q5 of de BMW X3.

Waarom een Subaru Outback private leasen?

Er zijn tal van redenen waarom een Subaru Outback privélease interessant kan zijn. Ten eerste staat dit merk bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Daarnaast heb je bij privélease altijd garantie op onderhoud en reparaties, wat geld kan besparen in de toekomst. Tenslotte ben je bij privélease flexibeler dan wanneer je een auto koopt, want na afloop van het contract kun je simpelweg de auto inleveren en hoef je je geen zorgen meer te maken over eventuele verkoopproblemen.

Samenvatting Subaru Outback

  • All-wheel drive
  • Voorzien van diverse veiligheidssystemen
  • Nieuw design, met onder andere een field uitvoering