Mercedes-Benz CLE

Mercedes-Benz CLE Private Lease

De beste deal voor een Mercedes-Benz CLE is momenteel 1061,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Just Lease
vanaf € 1.061,-/maand
Op basis van 60 maanden, 12000 km per jaar
Bekijk bij Just Lease
CLE
Just Lease
Mercedes-Benz CLE
Mercedes-Benz CLE 200 MHEV AMG Line
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 1.061,-p/m
Naar Just Lease
CLE
Just Lease
Mercedes-Benz CLE
Mercedes-Benz CLE 300 MHEV AMG Line 4MATIC
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 1.227,-p/m
Naar Just Lease

Vind jouw private lease Mercedes-Benz CLE!

Wist je dat de meeste mensen niet weten wat hun auto iedere maand kost aan afschrijving, wegenbelasting, verzekering, pechhulp, onderhoud en brandstof?

De jaarlijkse kosten van een eigen auto zijn vaak hoger dan je denkt, en dat is dan ook de reden dat particuliere lease zo in opkomst is. Met private lease weet je tot op de euro nauwkeurig wat je iedere maand kwijt bent. De enige variabele kosten zijn die voor de brandstof, of het elektrisch opladen van je auto.

Bij private lease weet je de jaarlijkse kosten van te voren al: het hangt af van de looptijd en het aantal kilometers dat je afspreekt. De meeste private lease contracten kun je afsluiten met een looptijd tussen de twaalf en zestig maanden. Het aantal kilometers kan uiteenlopen tussen 5.000 of 10.000 kilometer per jaar, tot soms wel 25.000 kilometer per jaar. Extra kilometers hier bovenop zijn vaak geen probleem en worden los in rekening gebracht.

Ben je op zoek naar de beste tarieven en een overzicht van de verschillende aanbieders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze vergelijker kun je eenvoudig bekijken wat de beste deal is voor de Mercedes-Benz CLE. Daarnaast kun je eenvoudig zien wat een kortere looptijd of extra kilometers doet met je maandbedrag.