Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Private Lease

De beste deal voor een Dacia Sandero Stepway is momenteel 422,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Just Lease
vanaf € 422,-/maand
Op basis van 60 maanden, 12000 km per jaar
Bekijk bij Just Lease
Sandero Stepway
Just Lease
Dacia Sandero Stepway
Dacia TCe 110 Stepway Expression
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 422,-p/m
Naar Just Lease
Sandero Stepway
Just Lease
Dacia Sandero Stepway
Dacia TCe 110 Stepway Extreme
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 433,-p/m
Naar Just Lease

Vind jouw private lease Dacia Sandero Stepway!

Wist je dat de meeste mensen niet weten wat hun auto iedere maand kost aan afschrijving, wegenbelasting, verzekering, pechhulp, onderhoud en brandstof?

De jaarlijkse kosten van een eigen auto zijn vaak hoger dan je denkt, en dat is dan ook de reden dat particuliere lease zo in opkomst is. Met private lease weet je tot op de euro nauwkeurig wat je iedere maand kwijt bent. De enige variabele kosten zijn die voor de brandstof, of het elektrisch opladen van je auto.

Bij private lease weet je de jaarlijkse kosten van te voren al: het hangt af van de looptijd en het aantal kilometers dat je afspreekt. De meeste private lease contracten kun je afsluiten met een looptijd tussen de twaalf en zestig maanden. Het aantal kilometers kan uiteenlopen tussen 5.000 of 10.000 kilometer per jaar, tot soms wel 25.000 kilometer per jaar. Extra kilometers hier bovenop zijn vaak geen probleem en worden los in rekening gebracht.

Ben je op zoek naar de beste tarieven en een overzicht van de verschillende aanbieders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze vergelijker kun je eenvoudig bekijken wat de beste deal is voor de Dacia Sandero Stepway. Daarnaast kun je eenvoudig zien wat een kortere looptijd of extra kilometers doet met je maandbedrag.