BMW 8 Serie

BMW 8 Serie Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de BMW 8 Serie

De BMW 8 Serie is een zeer complete auto met vele opties. De BMW 8 Serie is een luxe en krachtige auto, maar ook zeer comfortabel. Deze auto is perfect voor mensen die houden van snelheid en kracht, maar ook waarde hechten aan comfort en uitrusting.

Een BMW 8 Serie private leasen

De BMW 8 Serie is een ware eyecatcher. Met zijn tijdloze design, krachtige motor en uitstekende rijkwaliteiten is dit een auto waar je jarenlang plezier van zult beleven. De auto is voorzien van verschillende luxe opties, zoals een massagestoel en een Bowers & Wilkins audio-systeem. Deze auto is dus perfect voor mensen die van luxe en snelheid houden.

Uitrusting BMW 8 Serie

De standaarduitrusting van de BMW 8 Serie is al zeer compleet. Zo is de auto voorzien van lederen bekleding, stoelverwarming, cruise control en een automatische airco. Daarnaast beschikt deze auto over een sterke motor met hoge prestaties. Wil je toch liever wat meer power? Dan kun je er altijd voor kiezen om de M-sportuitvoering te bestellen bij het leasecontract.

Alternatieven BMW 8 Serie lease

Wil je toch liever een andere luxe sedan? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een Audi A8 of Mercedes S-klasse. Beide modellen beschikken net als de BMW 8 Serie over vele opties en mogelijkheden. Welke auto je uiteindelijk gaat leasen hangt af van jouw persoonlijke smaak en budget.

Waarom een BMW 8 Serie private leasen?

Private lease is een goede optie voor mensen die graag in een nieuwe auto willen rijden, maar niet de aanschafprijs ervan willen betalen. Bij private lease betaal je maandelijks een vast bedrag en daar zitten alle kosten, zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting, bij inbegrepen. Dit maakt het rijden in een nieuwe BMW 8 Serie mogelijk voor een grotere groep mensen. Bovendien is het niet nodig om een aanbetaling te doen.

Samenvatting BMW 8 Serie

  • Op en top luxe
  • Krachtige motor
  • Sportieve look