BMW 6 Serie

BMW 6 Serie Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de BMW 6 Serie

Een auto die kracht, luxe en stijl in één verenigt? Dan is de BMW 6 Serie iets voor jou! Als je deze auto leaset, kun je flink gas geven. De BMW 6 Serie was namelijk een van de eerste auto’s die boven de 200 kilometer per uur reed. Een prestatie die indruk maakte op heel wat mensen. Daarnaast private lease je met de BMW 6 serie een heerlijke luxe sedan met alle opties die je maar wensen kan.

Een BMW 6 Serie private leasen

Bent u op zoek naar een luxe auto met veel power? Dan is de BMW 6 Serie iets voor u! Met zijn hoge snelheid en sterke motor is dit een ideale auto voor lange afstanden of spannende ritten door de stad. Daarnaast is de BMW 6 Serie perfect voor zakelijk gebruik dankzij zijn chique uiterlijk en prestigieuze status.

Uitrusting BMW 6 Serie

De standaarduitrusting van de BMW 6 Serie is al zeer compleet. Zo beschikt de auto over lederen bekleding, een Harman Kardon geluidsinstallatie, automatische airconditioning, cruise control, Head-up display, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera. Daarnaast is de auto voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen, waaronder een automatische noodrem.

Alternatieven BMW 6 Serie lease

Wanneer je toch liever iets anders dan een BMW 6 serie wilt leasen, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. Zo kun je denken aan de Audi A7, Lexus LS of Alfa Romeo Giulia

Waarom een BMW 6 Serie private leasen?

Private lease is een populaire manier van autorijden, waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt. In deze prijs zijn onder andere het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting inbegrepen. Dit maakt het rijden in een nieuwe BMW 6 Serie heel aantrekkelijk. Bovendien hoef je niet meteen een groot bedrag te investeren in de auto. Vergelijk de beste lease aanbiedingen in onze vergelijker!

Samenvatting BMW 6 Serie

  • Zeer complete uitrusting
  • Snelle maar comfortabele sedan
  • Chique look