BMW 5 serie

BMW 5 serie Private Lease

De beste deal voor een BMW 5 serie is momenteel 1024,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Just Lease
vanaf € 1.024,-/maand
Op basis van 60 maanden, 12000 km per jaar
Bekijk bij Just Lease
5 serie
Just Lease
BMW 5 serie
BMW 520iA
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 1.024,-p/m
Naar Just Lease

Private lease de BMW 5 serie

Met dit topmodel uit Duitsland lease je een luxe sedan met krachtige motor. Ook is het mogelijk om de auto te leasen als stationwagon. Het design is klassiek en tijdloos, waardoor de 5 Serie nog steeds geliefd is onder autoliefhebbers. BMW is bekend om zijn kwaliteit en dat maakt deze auto een goede keuze voor private lease.

Een BMW 5 serie private leasen

De nieuwe BMW 5 Serie is er in twee uitvoeringen: de sedan en de touring. Beide modellen zijn voorzien van de nieuwste technologieën en innovaties. Met het nieuwe iDrive-systeem kan je gemakkelijk alle functies van de auto bedienen. De auto is ook standaard uitgerust met vele veiligheidssystemen waaronder adaptive cruise control, automatische noodrem en parkeerassistentie. Qua motorisatie heeft de BMW 5 Serie tal van mogelijkheden. Er zijn benzinemotoren beschikbaar, maar ook hybride en elektrische varianten. Kies in onze vergelijker de beste deal voor jou!

Uitrusting BMW 5 serie

De nieuwe BMW 5 Serie is uitgerust met tal van technologieën en innovaties die het rijden nog aangenamer maken. Het iDrive-system maakt het mogelijk om alle functies van de auto eenvoudig te bedienen. Via het 10,25 inch touchscreen display navigeer je gemakkelijk door het menu. Ook is er een head-up display aanwezig waardoor je altijd alle relevante informatie voor je ogen hebt. Andere opties die standaard op de BMW 5 Serie aanwezig zijn: LED-koplampen, sportstoelen, panoramadak, Harman/Kardon audiosysteem en DAB+ radio. Bekijk in onze vergelijker welke extra’s je kunt toevoegen aan jouw leasecontract!

Alternatieven BMW 5 serie lease

Wanneer je toch liever iets anders dan een BMW 5 serie wilt leasen, zijn er alternatieven beschikbaar. Zo kun je denken aan de Mercedes-Benz CLA of de Audi A3.

Waarom een BMW 5 serie private leasen?

Als je een luxe sedan of stationwagon met krachtige motor wilt leasen, is de BMW 5 Serie een uitstekende keuze. Deze auto is klassiek en tijdloos en voorzien van vele luxe opties. Ook is de 5 Serie voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen. Private lease is een voordelige manier om een nieuwe auto te rijden, zonder dat je voor onverwachte kosten komt te staan. Vergelijk de beste BMW 5 serie private lease aanbiedingen in onze vergelijker!

Samenvatting BMW 5 serie

  • Tijdloos model
  • Krachtige sedan of touring
  • Toppunt van luxe