Alfa Romeo Junior

Alfa Romeo Junior Private Lease

De beste deal voor een Alfa Romeo Junior is momenteel 509,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Athlon
vanaf € 509,-/maand
Op basis van 72 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij Athlon
Junior
Athlon
Alfa Romeo Junior
BEV 54kWh Elettrica 5D
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 509,-p/m
Naar Athlon
Junior
Just Lease
Alfa Romeo Junior
Alfa Romeo BEV 54kWh Elettrica
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 571,-p/m
Naar Just Lease
Junior
Just Lease
Alfa Romeo Junior
Alfa Romeo BEV 54kWh Elettrica Speciale
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 647,-p/m
Naar Just Lease

Vind jouw private lease Alfa Romeo Junior!

Wist je dat de meeste mensen niet weten wat hun auto iedere maand kost aan afschrijving, wegenbelasting, verzekering, pechhulp, onderhoud en brandstof?

De jaarlijkse kosten van een eigen auto zijn vaak hoger dan je denkt, en dat is dan ook de reden dat particuliere lease zo in opkomst is. Met private lease weet je tot op de euro nauwkeurig wat je iedere maand kwijt bent. De enige variabele kosten zijn die voor de brandstof, of het elektrisch opladen van je auto.

Bij private lease weet je de jaarlijkse kosten van te voren al: het hangt af van de looptijd en het aantal kilometers dat je afspreekt. De meeste private lease contracten kun je afsluiten met een looptijd tussen de twaalf en zestig maanden. Het aantal kilometers kan uiteenlopen tussen 5.000 of 10.000 kilometer per jaar, tot soms wel 25.000 kilometer per jaar. Extra kilometers hier bovenop zijn vaak geen probleem en worden los in rekening gebracht.

Ben je op zoek naar de beste tarieven en een overzicht van de verschillende aanbieders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze vergelijker kun je eenvoudig bekijken wat de beste deal is voor de Alfa Romeo Junior. Daarnaast kun je eenvoudig zien wat een kortere looptijd of extra kilometers doet met je maandbedrag.